Hirdetés

A Főnixben a Loki: egy nagyszerű estének nézünk elébe Debrecenben?

2019.09.04. 07:07

A Főnixben a Loki: egy nagyszerű estének nézünk elébe Debrecenben?
A közönség szárnyakat adhat a Lokinak! (Fotó: Cívishír)

Ehhez a csapat és a közönség együtt kell.

Hirdetés

A DVSC női kézilabdacsapata szerdán 18 órától a Főnix Csarnokban játssza első hazai bajnokiját, az ellenfél az Alba-Fehérvár csapat lesz! A Köstner-csapat a Hódos Imre-sportcsarnok felújítása maitt költözik át egy időre a Főnixbe, így ezúttal azok is kilátogathatnak a mérkőzésre, akiket a Hódosban "szorít a kényelem".

A legutóbbi idényben a három dobogós együttesen kívül egyedül az Alba szerzett négy pontot a DVSC ellen (Deli Rita tanítványai 2018. november 17-én Székesfehérváron 30–26-ra, majd idén április 19-én, a Hódosban38–32-re nyertek), így igencsak motiváltak lehetnek a debreceniek, hogy visszavágjanak. 

A Loki a várakozásoknak megfelelően, jól kezdett. Az első fordulóban 33–24-re nyert a Szent István SE monori „albérletében”. Azóta a Főnix Csarnokban gyakorol, hogy a lányok szokják a nagyob teret.

Ellenfelünk kerete sokat változott a nyáron, a csapat vezére azonban továbbra is a vb-ezüstérmes, Claudine Mendy. De sok fiatal játékosa is van az Albának, akik bátran, bevállalósan kézilabdáznak. Nem könnyű ellenük játszani, de mi szeretnénk jó teljesítménnyel két pontot szerezni! Nagyon várjuk a hazai bemutatkozást és reméljük, hogy sokan szurkolnak majd nekünk a Főnixben!”

- mondta a debreceni kapusa, Triffa Ágnes, hozzátéve, hogy a Fehérvárból alaposan felkészült a csapat, így nem érheti meglepetés.

Kapu- és pénztárnyitás 15 óra 45 perckor. A belépők egységesen 1500 forintba kerülnek. A DVSC bérletesei számára a J02-es szektort tartják fent.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés