Hirdetés

Hirdetés

Visszatér Debrecenbe a Loki korábbi gólgyárosa

2019.02.19. 12:14

Visszatér Debrecenbe a Loki korábbi gólgyárosa
Karnik Szabina (Fotó: dvsckezilabda.hu)

Új szerződése nyáron lép életbe, három év után lesz újra Loki-játékos.

Hirdetés

Hirdetés

Visszatér Debrecenbe Karnik Szabina! - adta hírül a dvsckezilabda.hu.

Az átlövő a cívisvárosban nőtt fel, s bár fiatalon Győrbe került, a Lokiban lett belőle NB I-es játékos. A jobbátlövő, aki már a felnőtt válogatottban is bemutatkozott eddig 121 első osztályú meccset játszott a DVSC-ben, s ezeken 306 gólt szerzett. Szabina 2016 nyarán szerződött Dunaújvárosba, majd egy év múlva váltott, s az MTK kézilabdázója lett. A kék-fehéreknél, Golovin Vlagyimir irányításával remekelt a 2017/18-as szezonban, hiszen 27 találkozón 150-szer volt eredményes (5,55-ös meccsátlag), s ezzel második lett az NB I-es góllövőlistán.

A jelenleg zajló bajnokságban 16 mérkőzésen szerzett 101 góljával ötödik a mesterlövészek versenyében, gólátlaga (6.3/meccs) azonban jobb a tavalyinál.

„Nagyon örülök, hogy nyártól újra a DVSC játékosa leszek, hiszen én ide hazatérek. Egyelőre egy plusz egyéves szerződést kötöttünk, de nem titok, hogy itt szeretném befejezni a pályafutásomat. Nagyon fontos állomás a pályafutásomban az MTK, sok játéklehetőséget kaptam, s ez nagy lökést adott. Szeretek Golovin Vlagyimirral dolgozni, mint ahogy Köstner Vilmos is fontos szereplője a pályafutásomnak, hiszen az ő edzősködése alatt lettem első osztályú játékos. Vova és Vili bá' nagyon jóban vannak, az edzői hitvallásuk is hasonló. Jó lesz újra Loki-mezben pályára lépni, hazai játékosként találkozni a szurkolókkal, bár számomra nagy öröm volt, hogy ellenfélként is mindig megtapsoltak

- mondta a Loki honlpajának Karnik Szabina.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.