Hirdetés

Hirdetés

Szép gesztus! A Loki és a Győr közösen segít a beteg gyerekeken

2019.02.15. 13:19

Szép gesztus! A Loki és a Győr közösen segít a beteg gyerekeken
(Fotó: dvsckezilabda.hu)

A debreceniek és a győriek is három-három mezt ajánlottak fel.

Hirdetés

Hirdetés

A február 27-i DVSC–Győr női kézilabda-mérkőzés meccs apropóján a két klub hat mezt ajánl fel jótékonysági árverésre. Három győri és három debreceni mezre lehet majd licitálni február 18. és 25. között, a befolyt összeggel egyenlő arányban támogatják a győri székhelyű „LURKÓ Győri Kórház Gyermekosztályért Alapítványt” és a debreceni „Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványt”. Utóbbi alapítvány finanszírozza a DVSC-DLA 14 éves játékosa, a nemrég leukémiával diagnosztizált Vietorisz Áron gyógykezelését is.

És akkor a mezekről...

A négyszeres BL-győztes győriek az egész csapat által dedikált Görbicz Anita, Eduarda Amorim és Stine Oftedal hivatalos mezét ajánlották fel, hazai oldalról szintén a teljes csapat által aláírt Vantara-Kelemen Éva, Kovács Anna és Tóvizi Petra mezére lehet licitálni. A Loki-mezek a nevadó szponzor 20 éves magyarországi szerepvállalása alkalmából készült garnitúrából való, kereskedelmi forgalomba nem kerülő, egyedi darabok.

A licitálás menete

Mindegyik mez 50 ezer forintos alapárról indul, a licitlépcső 10 ezer forint. A mezekre e-mailben lehet licitálni az aukcio@dvsckezilabda.hu címen, az összeg és az adott mez megnevezésével (pl. Tóvizi, 70 ezer). A licitek aktuális állását a http://dvsckezilabda.hu/aukcio oldalon tudják nyomon követni.

A licitálás február 18-án, hétfőn 8 órakor indul és február 25-én 20 órakor ér véget.

Akik nem vesznek részt a licitálásban, de szeretnének segíteni a két alapítványnak, azok megtehetik a február 27-én, 18 órakor kezdődő DVSC–Győr meccs napján is, a Főnix Csarnokban a bejáratoknál elhelyezett adománygyűjtő dobozokban helyezhetik el felajánlásukat.

 

DVSCjótékonyság

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.