Hirdetés

Hirdetés

Meghatározó játékos távozik Debrecenből

civishir.hu

2019.02.01. 15:09

Meghatározó játékos távozik Debrecenből
Lotte Grigel igazi harcos a pályán, amit a szurkolók imádnak benne (Fotó: Fogarasi Renáta, Cívishír)

A közönségkedvenc családi okból döntött a váltás mellett.

Hirdetés

Hirdetés

Lotte Grigel nagyon jól érzi magát Debrecenben, hamar megtalálta a hangot Köstner Vilmossal és a klub is szerette volna meghosszabbítani a nyáron lejáró szerződését, a dán válogatott a váltás mellett döntött – közölte a DVSC Schaeffler február elsején. 

„Ha őszinte akarok lenni, a karrierem során a legtöbb szép emlékem Debrecenhez fűződik. A hangulat, amit a szurkolók teremtenek káprázatos, úgy érzem, mintha mindenki az ismerősöm lenne. Amikor kimegyünk a pályára értük és a klubért játszunk, ez egy különleges érzés, amit nem mindenhol tapasztalhat meg az ember. Nagyon hálás vagyok az elmúlt két évért, rengeteget tanultam ez idő alatt. Fantasztikus volt itt kézilabdázni, a várost is nagyon megszerettem, ugyanakkor ez egy nagyon nehéz időszak volt a magánéletemben. Az elmúlt nyáron férjhez mentem és nehézséget okozott, hogy a házasságunk első hónapjait külön töltöttük. A férjem egy nemzetközi cégnél dolgozik, és sok utazással jár a munkája. Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk a távkapcsolatnak és a franciaországi szerődésemmel sikerült is erre megoldást találni. Természetesen izgalommal várom életem következő szakaszát, de még Debrecenben is várnak rám feladatok. Szeretnénk elérni a célunkat, és úgy érzem, hogy a Köstner Vilmossal végzett kemény munkának köszönhetően minden lehetséges – összegezte az irányító.

Grigel távozása nagyon rossz hír, hiszen az energikus, mosolygós dán egyszerre kreatív a passzjátékban és gólerős a befejezéseknél. Lottéval markáns egyéniséget veszít a DVSC, aki a nehéz periódusokban sokszor vállalt magára főszerepet.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.