Hirdetés

Hirdetés

Csak a győzelem elfogadható

Cívishír

2018.12.30. 13:42

Csak a győzelem elfogadható
A Loki jobbszélsője, Varsány Nóra és a budaörsiek kiválósága, Hornyák Ágnes (Fotó: DVSC)

Nem mi mondjuk, a DVSC régi-új edzője készül így a Budaörs ellen.

Hirdetés

Hirdetés

December 30-án 20 órától a Budaörs csapatát fogadja a Hódosban a DVSC Schaeffler. A 2018-as esztendő utolsó magyarországi kézilabda meccse egyben a negyedik Köstner-éra kezdete lesz Debrecenben – vezeti fel a csatát a piros-fehér klub a honlapján.

Köstner Vilmos sok nagy csatát megélt már a Loki kispadján, kétszer vezette az együttest EHF Kupa-győzelemig, most viszont új kihívás vár a rutinos szakemberre. Ennyi nagy meccs után vajon izgul-e az edző?

„Most még abszolút nem. Persze lehet, ahogy közeledik a kezdő sípszó, lesz bennem egy kis drukk, hiszen fontos mérkőzés vár ránk. Ráadásul úgy tűnik, sokan lesznek a lelátókon. De elvégeztük azt a munkát, amit terveztem, bízom benne, hogy meg is lesz az eredménye, hiszen becsületesen jól felkészültünk” – nyilatkozta.

Az edzőváltás óta eltelt időszakot két részre oszthatjuk, hiszen sokig hiányzott a franciaországi Európa-bajnokságon szerephez jutó öt játékos, s alig több mint egy hetet készülhetett teljes kerettel a DVSC.
„Nyolc napot dolgozhattunk úgy, hogy mindenki itt volt, de úgy érzem ennyi idő alatt is homogenizálódott a csapat. Az Eb-ről érkezők igyekeztek felvenni a ritmust, s most úgy tűnik, két egyforma erősségű sorunk van. A megfelelő időben végrehajtott rotációval hatvan percen át tudjuk azt a sok futásra épülő kézilabdát játszani, amit szeretnénk” – jelentette ki Köstner Vilmos.

Ennél több van a Budaörsben

A vasárnapi ellenfél eddig 3 pontot szerzett a bajnokságban: nyert Egerben és hazai pályán játszott döntetlent az MTK ellen. Ennél azonban jóval többre hivatott. A budaörsiek új edzővel érkeznek, Mihály Attilát Neukum Tamás váltotta a kispadon.

„A Budaörs is új edzővel vág neki a mérkőzésnek, és újra bevethető a szülés után visszatérő Soós Viktória, akit nem kell bemutatni a debreceni közönségnek. Jó csapattal játszunk, amely többre hivatott annál, amit eddig elért, bízom benne, hogy ezt nem ellenünk fogják megmutatni. Hiszem, hogy nem lehet gond!” – vélekedett a Loki vezetője.

A találkozót Héjjas Tímea és Kránitz Andrea vezeti majd. A Hódos Imre Rendezvénycsarnok pénztárai két órával a kezdés előtt, 18 órakor nyitnak. A kapunyitást a labdarúgó tornát követően, 19:15-kor tervezik.
A csarnokban gyermekmegőrző és játszóház várja a 6 éven aluli kicsiket, akikre szakképzett óvónő vigyáz, amíg a szülők szurkolnak.
DVSCkézilabdaKöstner Vilmos

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.