Hirdetés

Hirdetés

Nagyot küzdöttek a lányaink, de elvéreztek

2018.04.20. 20:35

Nagyot küzdöttek a lányaink, de elvéreztek
(Fotó: MTI)

Nem sok hiányzott a bravúrhoz.

Hirdetés

Hirdetés

A DVSC a nyolcadik helyről, a Dunaújváros pedig a negyedikről vágott neki a péntek esti, debreceni derbinek a Hódosban. A vendégek számára bírt nagyobb téttel a találkozó, hiszen míg a debrecenioek már nem nagyon léphetnek előre, addig az újvárosiak a legjobb négybe jutásért vívnak ádáz küzdelmet a Váccal, de még a Kisvárda is a babérjaikra tör.

A debrecenieket a presztízs hajtotta, így egy igazán fordulatos meccset láthatott a nagyérdemű. A vendégek az elején ewlmentek négy góllal, és ebből az előnyből gazdálkodtak a félidő végéig, bár a szünetre minimálisra csökkent a különbség a csapatok között.

Szünet után a Loki két gyors góllal köszönt be és ezzel a meccs során először átvette a vezetést. A Dunaújváros azonban nem tört meg, visszavette az előnyt, majd a debreceniek percei következtek. Felváltva vezettek a csapatok a hajráig, amikor a piros-fehérek elkezdtek hibázni...

Ha nehezen is, de a papírformának megfeleően behúzta a mérkőzést a vendéggárda, mely újabb két szerzett pontjával erősítette meg negyedik helyét a bajnoki táblázaton.  

DVSC-TVP - Dunaújvárosi Kohász KA 22-24 (11-12)
Hódos Imre-sportcsarnok, 1400 néző.
DVSC-TVP: Horváth-Pásztor - Vantara-Kelemen 2, Despotovic 6, Grigel 4, Tóvizi, Hajduch 3, Varsányi 2. Csere: Lajtos (kapus), Csáki 3, Hársfalvi, Sirián, Pénzes, Pálsdóttir 1, Román 1, Borgyos. Vezetőedző: Vida Gergő.
DKKA: Tomasevics – Kazai, Micijevic 9, Szalai 2, Dombi 3, Szekerczés 5, Klujber 2. Csere: Oguntoye (kapus), Cifra, Nick, Molnár, Bulath 2, Kovács 1., Takács D., Grosch, Nagy Zs. Vezetőedző: György László.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.