Hirdetés

Bekeményít a Loki: örökre kitiltják a meccsről a botrányt okozókat

2018.04.03. 13:39

Bekeményít a Loki: örökre kitiltják a meccsről a botrányt okozókat
Ez a tábor az ország legjobbja, csak nem minden tagja eminens... (Fotó: dvsckezilabda.hu)

A debreceniek a súlyos büntetések miatt hoztak szigorúbb szabályokat.

Hirdetés

Közlményben számol be a DVSC, hogy szigorodnak a szurkolókra érvényes szabályok a kézilabda-mérkőzéseken. Ismert, a Lokit egy éven belül kétszer is nagyon komolyan büntette a szövetség a szurkolók egy csoportjának botrányos viselkedése miatt. A debreceni klubot előbb egy, majd öt és fél millió forintra, illetve zárt kapus találkozókra büntette az MKSZ.

A DVSC Kézilabda Kft. közleménye:

Az elmúlt időszakban több súlyos büntetést is kiszabtak klubunkra. A DVSC Kézilabda Kft. vezetése szeretné elkerülni a hasonló eseteket, ezért a szurkolói csoportokkal egyeztetve úgy döntött, hogy szigorítja a hazai mérkőzéseken érvényes pályarendszabályokat.

A jövőben a Hódos Imre Sportcsarnokban megrendezésre kerülő bajnoki mérkőzéseken kép- és hangfelvétel készül, amelyek alapján beazonosíthatóak lesznek azok a személyek, akik rendbontást követnek el. A jegy vásárlásával, a felvételek elkészítéséhez automatikusan hozzájárulnak! A felvételek alapján első alkalommal hat hónapra kitiltjuk mérkőzéseinkről azokat, akik pirotechnikai eszközt használnak, bármilyen tárgyat a pályára vagy a pálya felé dobnak, illetve rasszista megnyilvánulásokkal zavarják meg a mérkőzést. A másodszori rendbontás örökös kitiltást von maga után!

A Hódos Imre Rendezvénycsarnokban megrendezésre kerülő kiemelt- illetve fokozott biztonsági kockázatú DVSC kézilabda mérkőzésekre a játék megzavarására alkalmas zajkeltő eszközöket – gázkürt, duda, síp, vuvuzela, stb… – TILOS behozni! A mesterséges zajkeltő eszközök közül kizárólag dobot lehet a nézőtérre bevinni! A nézőtérre bármilyen folyadékot, ételt behozni TILOS!

A megváltozott rendszabályokkal kapcsolatban a mérkőzések előtt, a beléptetésnél megtalálnak minden fontos információt!

Köszönjük szurkolóink megértését!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.