Hirdetés

Bajban a Debrecen: nem játszhatnak a vészigazolások

dvsckezilabda.hu

2017.11.09. 14:36

Bajban a Debrecen: nem játszhatnak a vészigazolások
Fotó: dvsckezilabda.hu

Kifutottak az időből.

Hirdetés

Hiába volt minden erőfeszítés, nem sikerült a bokasérülést szenvedett Madalina Zamfirescu gyors pótlása még az EHF-kupa párharc előtt - írja a dvsckezilabda.hu.

A portál emlékeztet: az átlövő pótlására visszahozzák a Békéscsabára kölcsönadott Pénzes Laurát, aki a Vasas ellen már játszott is a csapatban, illetve a Kecskeméten szereplő Siska Pálma két hétre kölcsönben ismét a Loki játékosa lett. 

Inenntől már csak az volt hátra, hogy a két játékost benevezzék az EHF-kupa selejtezőjének harmadik körére. A nevezés határideje november 7-e, éjfél volt.

A klub elküldte a megfelelő dokumentumokat Bécsbe, az EHF központjába, ahol befogadták azokat. Ám a játékosokért nevezési díjat is kell fizetni – fejenként 75 eurót – ez a pénz azonban 7-én éjfélig nem érkezhetett meg a bécsi központ számlájára. Emiatt aztán hiába volt meg az átulalás igazolása, Siska Pálma és Pénzes Laura nevezését elutasították, így ők nem segíthetik a pályán a Lokit a roppant fontos párharcban.

Zamfirescu sérülését az elutazás napján, november 9-én, csütörtökön vizsgálta és kezelte egy specialista. Erre alapozva a csapattal tart Craiovára, ám a játékára kevés esély van. A jól sikerült gyógykezelés után abban bíznak a klubnál, hogy a november 19-i debreceni visszavágón már segítheti csapatát.

kézilabdaEHF-kupadvsc-tvp

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.