Hirdetés

Vérprofizmus Debrecenben: trendi lesz a Loki!

Cívishír

2017.08.10. 13:14

Vérprofizmus Debrecenben: trendi lesz a Loki!
Balról: Hársfalvi Júlia, Sirián Szederke és Madalina Zamfirescu (Fotó: Cívishír)

Papp László példaértékűnek nevezte a DVSC-nél zajló munkát és fejlődést.

Hirdetés

Rendkívüli médiafigyelem közepette tartotta meg a szezont felvezető sajtótájékoztatóját Ábrók Zsolt, a DVSC kézilabdacsapatának első embere, illetve a többségi tulajdonos, az önkormányzat képviseletében Papp László polgármester.

Minden idők legerősebb bajnoksága kezdődik hamarosan, ebben pedig a DVSC-nek lépést kell tartania, hogy az élmezőnyben végezzen – indokolta Ábrók Zsolt ügyvezető a keret komoly megerősítését. Amint arról már beszámoltunk, a piros-fehérek izlandi, dán, román légiósokkal, valamint magyar éljátékosokkal bővült.

Ábrók örömtelinek nevezte, hogy a támogatói körhöz egyre több tőkeerős szponzor csatlakozik, ami stabil hátteret nyújt a klubnak, az önkormányzati támogatással együtt. Az ügyvezető külön kiemelte, hogy a gabonakereskedelemben érdekelt TVP továbbra is névadója a csapatnak, illetve olyan nagy cégeket sikerült megnyerni a debreceni kézilabda ügyének, mint a Digi Kft., vagy az Alföld Tej. Hálája jeléül az ügyvezető mezzel ajándékozta meg a szponzorok képviselőit.

Aztán kiderült, hogy a DVSC a pályán és azon kívül is trendi lesz!

Bemutatták az előttünk álló szezon szerelését, illetve utcai viseletét. A Loki ugyanis brandépítésben is nagyot lép előre, sportos, csinos utcai ruházatot kínálva a játékosoknak, valamint a szurkolóknak. A kézisek bizonyultak a modelleknek, de az „egyenruhának” a férfi változatai is elkészülnek hamarosan, és megrendelhetők lesznek a Loki webshopjában, illetve Ábrók Zsolt reményei szerint a Nagyerdei Stadion szurkolói boltjában is.

Papp László példaértékűnek nevezte a Lokinál zajló munkát és fejlődést, elismerését fejezve ki Ábrók Zsoltnak. A polgármester kijelentette, hogy a DVSC továbbra is számíthat az önkormányzat támogatására,

mert a város számára a női kézilabda az egyik legfontosabb sportág.

Papp László ismertette, hogy három ütemben, mintegy 900 millió forintból felújítják és bővítik a Hódos Imre-sportcsarnokot. Az első ütemben „vizuális tuninggal” dobják fel a csarnokot, azaz piros-fehér székeket szerelnek a lelátóra. Ez már a szeptemberi bajnoki rajtra elkészül! A második és a harmadik ütemben a kapuk mögötti lelátók építésével a befogadóképességet növelik 500 fővel, illetve a vizes blokkokat és a csarnok gépészetét újítják fel.

BeA

Jegy- és bérletárak:
Felnőtt jegy: 1500 forint
Diák/nyugdíjas jegy: 1000 forint
Felnőtt bérlet: 15 000 forint
Diák/nyugdíjas bérlet: 12 000 forint
A bérletek érvényesek a bajnoki és a kupamérkőzésekre, valamint a nemzetközi kupában a selejtezőkre. A bérletárusítás augusztus 21-től szeptember 14-ig tart.

Galéria

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.