Hirdetés

Hirdetés

Pontot rabolt a sereghajtó Debrecenben

2019.10.20. 21:34

Pontot rabolt a sereghajtó Debrecenben
Rutherford ezúttal is betalált (Fotók: Ásztai Csaba)

Nem ez volt a DEAC legjobb meccse...

Hirdetés

Hirdetés

A jégkorong Erste Liga kiegyenlítettségét mi sem jelzi jobban, minthogy az ötödik DEAC hazai pályán pontot vesztett hazai pályán a sereghajtó Budapesti Hokiklubtól, nemrég pedig simán győzött a listavezető Csíkszereda otthonában.

A debreceniek ugyan megnyerték a maratoni hosszúságúra, a tizenegyedik párig tartó szétlövést, és a háromból legalább két pontot itthon tartottak, de a mutatott játék miatt nem volt önfeledt az öröm a Tócóskertben. A DEAC egyszerűen rossz napot fogott ki.

A két együttes a kövekező hetekben a Magyar Kupában is összeméri erejét oda-vissza, reméljük, azokon a találkozókon már érvényesül a papírforma. 

DEAC-Budapesti Hokiklub 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 0-0, 0-1) – szétlövéssel
Debrecen, 400 néző. Vezette: Pálkövi, Varjú, Schumacher-Kovács, Vincze.
DEAC: Hetényi Z. – Filbrandt, Ph. Kiss – Léránt, Vokla - Markov, Mestyán – Sándor – Izacky (1), Novotny, Sági 1 – Hári N. (1), Rutherford 1, Kulesov – Berta, Molnár D., Mazzag – Kozma, Salló B. Edző: David Musial.
Budapesti HK: Kiss B. – Hovinen, Szécsi – Fejes, Lakatos – Bán, Berry-LaMontagna – Reiter – Pihlqvist (1), Satek (2), Szűcs I. (2)– Koski 1, Lőczi, Szappanos – Albert, Németh Á., Petres – Horváth B., Izsák, Kedves. Edző: Gröschl Tamás.
Kiállítások: 16, illetve 10 perc.
Kapura lövések: 38-50.

Mesterszemmel

David Musial: - Nem ez volt a legjobb meccsünk a szezonban. Négy győzelem után most megtorpant a csapat, ami annak a számlájára írható, hogy rengeteg mérkőzést játszottunk az utóbbi három hétben. Annyi pozitívumot tudok mondani a mai találkozóról, hogy az emberhátrányos helyzeteket egészen jól sikerült kivédekezni.

Gröschl Tamás: - A rendes játékidőben döntetlenre végeztünk, tehát nem lehetünk elégedettek. Sikerült csökkentenünk a kapott gólok számát, illetve a kapunkra irányuló lövések számát, ami mindenképpen dicséretes, és a fejlődés jele. A büntetőpárbaj tiszta lutri, mintha egy pénzérmét feldobnánk, most alul maradtunk.

 

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.