Hirdetés

Hirdetés

Újabb kemény hazai bevetés vár a debreceniekre

2018.09.14. 08:26

Újabb kemény hazai bevetés vár a debreceniekre
Keménység és egyszerű játék! - ez Musial edző elvárása (Fotó: Cívishír)

DEAC vs. Fehérvár a péntek esti menü.

Hirdetés

Hirdetés

Három nappal a hazai premier után újabb fontos találkozó vár itthon a DEAC jégkorongcsapatára: pénteken este 18 órától a Fehérvári Titánok együttesével küzd meg az Erste Ligában.

Az osztrák ligában induló Fehérvár AV19 fiókcsapata kedden debütált az idei Erste Ligában, és igencsak megszenvedett a szintén újonc Hokiklub Budapest csapatával. A fővárosiak 40 percig vezettek, a fehérvári legénység a kanadai Jack Lewis révén tudott fordítani, amiért csak két pont jár, mert a győztes találat a ráadásban esett.

A ligában a rendes játékidőben szerzett győzelemért három, a hosszabbításos győzelemért kettő, a hosszabbításos vereségért egy pont jár.

Az új vezetőedző, Kiss Dávid keretében a magyar felnőtt válogatottat megjárt játékosok és tapasztalt tengeren túlról érkezett légiósok is megtalálhatók a sok fiatal mellett.

Tegnap megnéztünk néhány részletet a Fehérvár KMH elleni meccséről, hogy minél több információt begyűjthessünk róluk. A mi előző ellenfelünk, a Vasas egy nagyon defenzív játékot mutatott, főként a védekezésre összpontosított. Lényeges különbség ehhez képest, hogy a Fehérvár ellen azért nagyon komoly, szervezett akciókra kell majd felkészülnünk, ám pontosan tudjuk, hogy hogyan kell majd ezt kezelni. A legfontosabb, hogy vállaljuk fel a kemény ütközéseket, és emellett egyszerű játékot játsszunk. Szintén az előző meccsünkből tanulva azt fogom kérni a srácoktól, hogy jóval több lövést tegyenek a kapura. Fontos, hogy a saját játékunkat tudjuk játszani

 – hangsúlyozta David Musial, a debreceniek vezetőedzője.

Extra Liga, alapszakasz
2018. 09. 14. (péntek), 18.00
Debreceni Jégcsarnok
DEAC - Fehérvári Titánok

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.