Hirdetés

Új vezetés Debrecenben

2017.11.07. 22:28

Új vezetés Debrecenben
Az új elnök (a képen balra DHK-mezben) maga is nagy hokirajongó. Fotó: Cívishír

Ahogy azt korábban megjósoltuk, teljes csere történt a klub élén.

Hirdetés

Ahogy azt a MOL Ligából való szégyenteljes visszalépés és a klub körül kialakult bizonytalan helyzet elővetítette, november 7-én tisztújító közgyűlést tartott a Debreceni Hoki Klub, amelynek kezdetén a várakozásoknak megfelelően Mocsári Attila elnök bejelentette távozását; vele együtt lemondott mandátumáról a klub elnöksége is. A közgyűlés résztvevői egyhangú szavazással megválasztották

az egyesület új elnökét Fodor András személyében.

Az újjáalakult elnökség tagjai Szalontai Adél, Révész Csongor, Terdik Szabolcs és Virág László lettek.

Fodor András elnök rövid programismertetőjében az új vezetés fő feladatai között említette az egyesületi környezet és a szakma bizalmának helyreállítását, a fejlődés útjában álló szakmai problémák megoldását, beleértve a debreceni felnőtt jégkorong kereteinek újjászervezését is.

A városvezetés és az egyetem embere

Fodor András a debreceni városházán és az egyetemen is erős támogatottságot élvez: jelenleg a Debreceni Egyetem kancelláriájának igazgatója, mellette az önkormányzati Debreceni Vagyonkezelő Zrt. igazgatósági tagja. Testvére, Fodor Levente 2006 óta önkormányzati képviselő a Fidesz színeiben. 

Fodor nagyobb szerepvállalása (tagja volt a korábbi elnökségnek is - szerk.) nagy lökést adhat annak, hogy a klub körüli bizonytalan helyzet rendeződjön, és a DHK mihamarabb visszatérjen a Mol Ligába. Ezzel összefüggésben úgy értesültünk, a Debreceni Egyetem meghatározó szerepet vállal a jövőben hoki klub működtetésében.

Hirdetés

Hirdetés

.