Hirdetés

Még egy nagy pofont kapott a Debrecen

Cívishír

2017.03.02. 20:53

Még egy nagy pofont kapott a Debrecen
Fotók: Cívishír

Az ellenfél minden tekintetben jobb volt.

Hirdetés

Abban a reményben telt meg a tócóskerti jégcsarnok csütörtökön este, hogy a Debreceni HK kiegyenlíti a párharcot a MAC Budapest együttesével szemben, de a nagyérdeműnek csalódnia kellett.

Bár most a DHK egy góllal kevesebbet kapott, a meccs ugyanolyan egyoldalú volt, mint az első, fővárosi találkozó. A debreceni gárdának nagyot kell javulnia ahhoz, hogy ne sepréssel (győzelem nélkül) maradjon alul az egyik fél négy győzelméig tartó párharcban.

A harmadik palánkcsatát szombaton rendezik Budapesten.

MOL Liga, elődöntő, második mérkőzés:
Debreceni HK-MAC Budapest 1-5 (0-1, 1-3, 0-1)
Debrecen, 600 néző, vezette: Babic, Juhász, Pálkövi, Soltész
DHK: Gyenes – Dudas, Smith – Hetényi (1), Varga A. 1 – Győrfy, Wéber – Hári (1), Saluga, Schultz – Piszkunov, Brown, Koszurov – Németh, Molnár D., Vaszjunyin – Vincze, Godó. Edző: Jason Morgan.
MAC: Bálizs – Oslosn (1), Kovács B. – Escobedo, Mestyán (1) – Ruikka (1), Vokla 1 – Boras, Jubinville, NIKIFOROV 1 (1) – Tóth R., Roczanov, Silló – KOVÁCS CS. 1 (1), Könczei 1, Keresztury – NAGY K. 1 (1), Nagy G. (1), Terbócs (1). Edző: Majoross Gergely.
Kiállítások: 12, illetve 14 perc.
Az egyik fél négy győzelméig tartó párharc állása: 2-0, a MAC javára.

Mestermérleg

Jason Morgan: - A sérültjeink közül ketten, Hetényi és Németh vállalták a játékot, de több örömünk nem volt ebben a meccsben. Sajnos a taktikai utasításokat teljesen figyelmen kívül hagyták a játékosok, rengeteg hibáztunk. Szép hokit akartunk játszani, ami egy ilyen remek erőből álló MAC ellen nem megy. Darálnunk kellett volna. Nagyon csalódott vagyok a mai játék miatt.

Majoross Gergely: - Teljesen más felfogásban akartunk játszani, mint az első mérkőzésen, amelyen sok teret adtunk az ellenfélnek, miközben nagyon passzívak voltunk. Most lényegesen agresszívabb hokit játszottunk, elvettük a debreceniek elől a helyet és az időt a kibontakozásra, és bár most is akadtak egyéni hibák, összességében a csapatjátékkal elégedett vagyok. Optimistán tekintek a párharc további meccsei elé, hiszen masszívan tudunk négy sorral támadni, amihez még a harci kedv is megvan.

Galéria

Hirdetés

Hirdetés

.