Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az értékesítés szerelem!

| 2019. 12. 17. | 15:13:00
Az Openhouse munkatársait kérdeztük.
Az értékesítés szerelem!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Érzés, ami ha egyszer rád talál, nem enged el. Ezt szoktam mondani azoknak az új jelölteknek, akik felkeresnek, hogy ingatlanértékesítők szeretnének lenni. Ilyenkor döbbenet ül az arcukra, a szemükben kérdőjelek. Igen, szoktam mondani: ez szerelem! Voltaképpen mindenki ezt akarja érezni: reggelente boldogan indulni dolgozni, mert azt csinálhatja, amit szeret. Az Openhouse-nál ezt a tüzet keresik minden jelölt szemében.  Az ingatlanértékesítés kihívásokkal teli szakma. Van olyan része, ami tanulható (mi az a tulajdoni lap, mit jelent az osztatlan közös tulajdon, miből épült a ház). Mindezeken kívül értenünk kell az emberekhez, és szeretnünk kell őket. Az ügyfél ugyanis tőlünk várja a megoldást, ha eladni vagy vásárolni szeretne. Hatodik éve vezetem a debreceni Openhouse Ingatlanirodát. Csapatban dolgozunk, ennek köszönhetően az elmúlt években minden helyzetre találtunk megoldást. Az értékesítők együttműködnek egy olyan rendszerben, amiben mindenkinek jól felfogott érdeke a magas színvonalú ügyfélkiszolgálás. Hiszem és tapasztaltam, hogy ezt a szakmát csak a megfelelő hozzáértéssel, kitartással, szeretettel lehet hosszú távon végezni. Az értékesítés tanulható, cserébe szerethető szakmát kaphatunk, amiben mindenki megtalálhatja erősségeit, és lehetősége nyílik annyi pénzt keresni, amennyit dolgozik – nyilatkozta Szilágyi Rita, az Openhouse franchise-tulajdonosa.

Értékesítőink így vallanak

Bizalom, lelkesedés, kitartás
Sikuláné Kolbe Judit: Van, aki már gyerekkorában tudja, hogy mi akar lenni, és tudatosan készül rá. Mások viszont kacskaringós úton jutnak el oda. Engem egy ismerősöm keresett meg, hogy lenne-e kedvem ingatlanirodában dolgozni. Rövid időn belül rádöbbentem, hogy mindig is ezt szerettem volna csinálni, most vagyok a helyemen. A munkánkhoz kell pszichológia, emberismeret, empátia, kommunikáció, problémamegoldó készség, nem beszélve a lelkesedésről és a kitartásról. Fontos, hogy a munkahelyemen is otthon érezzem magamat, támogató, barátságos légkörben dolgozhassak. Itt felkészült, profi csapatban dolgozhatok. Fontos számomra a bizalom, amivel az ügyfeleim megtisztelnek, megelégedéssel tölt el, ha álmaiknak, elképzeléseiknek megvalósításához én is hozzájárulhatok.

Sokszínűség, szabadság, előrehaladás
Elek-Szabó Vera: Rögtön megtetszett az ingatlanértékesítésben rejlő sokszínűség, szabadság, rugalmasság és kommunikáció lehetősége megannyi embertípussal. Összeegyeztethető családdal, magánélettel, szabadidős tevékenységgel. Minden nap más és más, így nem mókuskerékként éli meg az ember a munkáját. A csapatban való munka mindig jó energiákat ad a csapattagoknak, ezzel motiválva az előrehaladást és a munkavégzés jó hangulatban telik. Segíteni, kiegészíteni tudjuk egymást. Sokféle személyiség alkot egy nagyot! Sok jóleső élményem van az ügyfelekkel. Van egy család, ahol már több ingatlan eladásában és vételében is közreműködtem. Kérdéseikkel hozzám fordulnak. Ez szakmailag és emberileg is számomra nagy elismerés.

Kell egy csapat!
Tomes Mirjám: Értékesítőként naponta új élménnyel gazdagodom. Számomra fontos, hogy a munkám változatos és rugalmas legyen. A kezdetekben hatalmas segítség volt, hogy áll egy csapat a hátam mögött, akik bármiben tudnak segíteni. Csapatként sokkal hatékonyabbak vagyunk, és motiváljuk egymást.

Egymástól tanulni; megérkezni
Kecskés Judit: Amikor csatlakoztam az Openhouse csapatához, egy dolog jutott eszembe: megérkeztem. Ezt akarom csinálni, és leginkább ezekkel az emberekkel.
Kitűnő, szakmailag  felkészült csapat fogadott, akik időt és energiát nem kímélve a segítségemre siettek a kezdeti nehéz időszakban. A mai napig tanulunk egymástól, de az elmúlt 5 évben szerzett tapasztalataink igazi csapattá kovácsoltak minket.

Minőségi munka=jó döntések
Papp Enikő: a szakmában eltöltött évek tapasztalatai azt mutatják számomra, hogy csak a lehető legjobb minőségben és az ügyfelek érdekeit maximálisan szem előtt tartva érdemes ezt a munkát végezni. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez nagy felelősséggel járó, igen összetett tevékenység. A legnagyobb sikereket éppen ezért azok a pozitív visszajelzések jelentik, amikor az elégedett ügyfelek kinyilvánítják, hogy jó döntést hoztak, amikor az ingatlanuk értékesítésével  megbíztak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Orbán a romákra is számít a választási küzdelemben
Orbán a romákra is számít a választási küzdelemben
A miniszterelnök a Fidesz-KDNP kampányindító rendezvényén mondott beszédet.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.