Enni? Hát azt nagyon szeretünk! A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt! +Recept
Húsmentes fogás, ráadásul egészségesebb, medvehagymás tönkölytészta.
Hozzávalók:
10-12 dkg tészta
40 dkg brokkoli
só
2 dl tejszín (22 százalékos)
5-5 dkg kéksajt, fetasajt
Elkészítése: A tésztát és a rózsáira szedett brokkolit sós vízben kifőzzük. Majd egy jénai aljára kevés olajat vagy margarint teszünk. Rétegezve belepakoljuk a tésztát és a brokkolit. Tetejére tejszínt öntünk, amibe kéksajt és fetasajtkockákat teszünk. 190 fokos légkeveréses sütőben sütjük, míg piros nem lesz a teteje.
Jó étvágyat kíván Rózsa Éva.
Elkelt a Víg-Kend Major.
A leállás a ki- és belépő irányú forgalmat egyaránt érinti.
Igazgatóhelyettesére emlékezik a fürdőváros.
Betört egy házba.
A Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj jelöltjeire még március 20-ig lehet szavazni.
Ezen az oldalon sütiket használunk. A böngészéssel ezt elfogadod.
További Információkcivishir.hu - Minden jog fenntartva! (2023.03.29)