Helyben járó
Campus
Hajdú-Bihar
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Galéria
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tankcsapda: új fűszerekkel ízesítik meg debreceni koncertjüket

| 2021. 12. 28 | 17:18:00
Fejes Tamás a koncert mellett a karácsonyról és 2022-ről is beszélt a Cívishírnek.
Tankcsapda: új fűszerekkel ízesítik meg debreceni koncertjüket
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hagyománnyá vált az év végi Tankcsapda-koncert Debrecenben, és ez az idén sem lesz másként. December 29-én a Főnix Arénában lépnek fel Lukács Laciék, de előttük a Fish! és az Ektomorf is színpadra áll. A Tankcsapda dobosával, Fejes Tamással beszélgettünk a koncertről. De mit is láthatunk? – Örülök, hogy nem azzal indítjuk a beszélgetést, hogy milyen meglepetéssel készülünk, mivel azt, ha elmondanánk, akkor már nem lenne meglepetés. Mindenesetre hiába 14. alkalommal leszünk a Főnixben, ezúttal a színpadkép lesz egészen új és teljesen varázslatos – mondta Fejes Tamás. Erről kicsit többet is megtudtunk azért. – Egy országos rádióban hirdettünk egy játékot, aminek a végén 20 ember interaktív koncertélményt nyert. Ez most fog megvalósulni – ők a teljes koncerten ott lesznek mellettünk, karnyújtásnyira, benne lesznek a teljes műsor alatt a színpadképben. Külön hangosítást és pirotechnikát is kapnak, a többit pedig derüljön ki ott – mondta. Ezek szerint viszont csak szereti Fejes Tamás is a meglepetéseket, hiszen kizárólag oda szánták az idén is azt a kis pluszt, amit minden évben megkap a Tankcsapda közönsége.

Viccesen hozzátette a végén Fejes Tamás, hogy így legalább kiderül, hogy nem playbackben játszanak.

Mivel két ünnep között vagyunk, megkérdeztük Fejes Tamást a karácsonyáról, ami az ő elmondása szerint túl jól telt a számára.

Valamit kell csinálnom a hasammal, hogy a december 29-i koncertre jól nézzek ki. Lehet Dombi Tibitől valami gyors, titkos fogyasztóreceptet elkérek

– mondta a Tankcsapda dobosa. Hozzátette, hogy mivel nagy a családjuk, bejárták az egész országot karácsonykor, és mindenhol helyi, vidéki specialitásokat ettek, ezért is lett nagyobb a hasa, mint volt, és mint szerette volna. – Annyira amatőr voltam, hogy mindenhol mindent ettem, nyilván túlment a végére – idézte fel az ünnepi menüt Fejes Tamás, aki elmondta, hogy már karácsonykor is hangolódtak a debreceni koncertre, mely után ezúttal nem lesz nagy csapatás, ahogy fogalmazott. – Szilveszter környékén több fellépésünk is van – még január 1-jén is játszunk, hogy ne mindenki Mága Zoltán koncertjére menjen –, ezért rá kell pihennünk a koncertekre – árulta el év végi programot Fejes Tamás, aki végül a 2022-es terveikbe is beavatott minket. – Krisztusi korba lép jövőre a zenekar, 33 évesek leszünk, ezzel a számmal fogunk játszani egy kicsit – mondta. Majd azzal folytatta, hogy végre elkészül a próbatermük, és egy-két új dal is szerepel a célok között.

Tankcsapda mindig volt, most is van, és mindig lesz, nem állunk meg, tesszük a dolgunkat: zenélünk!

– fejezte be gondolatmenetét a dobos.

Palánki István

Kapcsolódó hírek
Újabb látogatási tilalom a debreceni klinikán
Újabb látogatási tilalom a debreceni klinikán
Kérik a betegek, látogatók megértését és türelmét.
Mi köze az akkumulátorgyárnak a Civaquához? – ez (volt) itt a kérdés
Mi köze az akkumulátorgyárnak a Civaquához? – ez (volt) itt a kérdés
A volt államtitkár már 2007-ben csapásként élte meg a beruházás elmaradását.
Könyvesbolt nyílik a Varga utcán
Könyvesbolt nyílik a Varga utcán
December 1-től várja vásárlóit.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés