Helyben járó
Campus
Hajdú-Bihar
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Galéria
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Miért jó az okosotthon?

| 2022. 11. 22 | 20:52:00
XXX
Miért jó az okosotthon?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amikor újdonságokkal szembesülünk, akkor előfordulhat, hogy bizonytalanul állunk a dologgal szemben, s egyáltalán nem könnyű eldöntenünk, hogy nekünk megéri vagy sem beruházni az adott innovációba. Hogy az okosotthonokkal ne kelljen ugyanígy érezned magadat, ebben a cikkben bemutatjuk a lényegét!

Komfort és okoseszközök, avagy mit jelent egyáltalán az “okos” kifejezés?

A Nective Smarthome okosotthon rendszere is felsorakozott a legújabb fejlesztések közé, de mit várhatunk egy dologtól, ha az “okos”? Elég, ha belegondolunk abba, hogy mit jelent ez a kifejezés az okostelefonok és okosórák világában, hiszen mindkét esetben a korábbi modellekhez képest egy egészen új szintlépést jelentenek az újabbak. Emellett pedig az a céljuk, hogy számos új funkció révén tegyék még kényelmesebbé a felhasználók mindennapjait, s olyan extrákat biztosítsanak számukra, amely miatt igazán megéri mellettük dönteni.

Ehhez hasonlíthatjuk azt a helyzetet is, amikor egy hagyományos otthont és egy okosotthont hasonlítunk össze. Természetesen az előbbiben is lehet számos olyan modern megoldás, amellyel az életünk könnyebb és egyszerűbb lehet, ugyanakkor az okosotthon rendszer alkalmazásával válik elérhetővé az, hogy ezeket összehangoljuk, s egy egészen új minőséget hozzunk létre, amely mind komfortban, mind az észszerűség, illetve az energiatakarékosság szempontjából egy vadonatúj szintet képvisel.

Hozz ki még többet a rendszerekből!

Az igazság az, hogy attól függetlenül, hogy az ingatlan felújítása, illetve megújítása kapcsán merül fel a kérdés, hogy megéri-e egy okosotthon rendszerbe invesztálni, vagy éppen egy új építésű épületet szeretnénk némi extrával ellátni, megéri megismerni ezt az opciót. 

Ráadásul a Nective Smarthome esetében azt is elmondhatjuk, hogy a programozói költségeket elhagyva nemcsak egy fantasztikus lehetőségeket biztosító rendszer boldog tulajdonosai lehetünk, hanem mindezt rendkívül kedvező áron érhetjük el.

A Nective Smarthome okosotthon rendszerének köszönhetően automatizálhatóvá válnak a rendszer részeiként működő eszközök az ingatlanban, s ezek mindig pontosan aszerint fognak üzemelni, ahogy az az adott helyzetben a legkedvezőbb, mind a komfort, mind az energiatakarékosság szempontjából. 

A Smarthome rendszerével irányítható a világítás, az árnyékolás, a fűtés, illetve hűtés, a kapuk, a konnektorok, a média, a riasztórendszer, a kamera és a kaputelefon is. Ezzel a megoldással mind az épület biztonsága, mind a kényelme és az energiatakarékossága egy egészen új szintre emelhető.

Megéri-e mindez neked?

Amennyiben hiszel abban a tézisben, hogy az otthon van érted és nem fordítva igaz ez az állítás, akkor ez egész egyszerűen nem is lehet kérdés.

Ha fontosnak tartod a környezettudatosságot, és nem veted meg a pénztárcád védelmét sem, ahogy az sem idegen tőled, hogy a jövő kihívásainak is megfelelő ingatlanod legyen, akkor az okosotthon rendszereket neked találták ki. Ne habozz tovább, fektess be te is a jövő otthonába!

Kapcsolódó hírek
Minden, amit a ledfalakról tudni érdemes
Minden, amit a ledfalakról tudni érdemes
Mindennap velünk vannak, de ismerjük őket?
Szezon: az akut légúti fertőzöttek csaknem fele gyerek
Szezon: az akut légúti fertőzöttek csaknem fele gyerek
Egyre nő az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma.
Ismerkedjünk meg a szemüvegek történetével!
Ismerkedjünk meg a szemüvegek történetével!
A szemüveg, sőt a napszemüveg története is egészen az ókori civilizációkig nyúlik vissza.
Mire használható egy mobilház?
Mire használható egy mobilház?
Kiváló nyaraló, hétvégi ház vagy üzleti célú épület is válhat belőlük.
Telefonja jelzi, ha új egészségügyi dokumentuma érkezett
Telefonja jelzi, ha új egészségügyi dokumentuma érkezett
Új funkcióval bővült az EgészségAblak.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés