Helyben járó
Campus
Hajdú-Bihar
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Galéria
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Campus Fesztivál: az eső ellenére is teltházas volt a harmadik nap

| 2023. 07. 22 | 11:04:00
Mutatjuk, milyen volt a hangulat július 21-én, pénteken!
Campus Fesztivál: az eső ellenére is teltházas volt a harmadik nap
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Már három napon van túl a 15. Campus Fesztivál Debrecenben. Az első két nap olyan nevekre bulizott már a közönség, mint a Valmar, a Byalex és a Slepp, Nagy Feró és a Beatrice, a Halott Pénz, Robin Schulz és még sokan mások. Ám a közönség péntekre sem fáradt el, július 21-én is rengetegen tomboltak. A szervezők megerősítették, pénteken voltak a legtöbben, minden jegy elkelt erre a napra, teltházas volt a buli.

Hosszas sorbanállás után jutottunk be a fesztiválra, majd követtük is a tömeget. Már odakint arról beszéltek, hogy nem lesz már jó helyük kedvencükön, Azahriáh-n. Beigazolódott a félelmük, nagyon sokan voltak kíváncsiak a fiatal énekesre, talán iránta volt a legnagyobb érdeklődés, idősek és fiatalok vegyesen lepték el a nagyszínpad előtti területet. Persze már előtte a Vad Fruttik koncertjén is sokan voltak, de az igazi harc a jó helyekért utána zajlott. A korábbi napokhoz hasonlóan pénteken is többféle műfaj találkozott a fesztiválon, aki Azahriáh-n ugrált és pogózott, annak ez volt a bemelegítés, hiszen utána következett az igazi tombolás, a Tankcsapda koncertje. Majd 2011 után visszatért Debrecenbe az elektroswing stílus úttörője, az osztrák Parov Stelar, hogy megtáncoltassa a nézőket.

A korábbi napokhoz hasonlóan pénteken is megoszlott a tömeg, minden nagyobb színpadnál találtak a fesztiválozók számukra érdekes vagy kedvenc előadót. Az egyik színpadon Ganxsta Zolee és a Kartel ugráltatta meg a közönséget, majd a The Biebers után a BSW dalszövegeit is rengetegen kiabálták. A Körút Színpadot 21 órára már csak 200 méterről lehetett látni, ugyanis a közönségkedvenc Dzsúdlóra is rengetegen voltak kíváncsiak. Sajnos a helyszínválasztás nem volt a legmegfelelőbb, a színpadot nem lehetett a fák miatt oldalról megközelíteni, ám sem ez, sem a 22 óra körüli viharos zápor nem szegte a közönség kedvét. Voltak, akik elvonultak fedett helyre, de a hallgatóság javát nem érdekelte, hogy vizes lett.

A bulinak azonban még nincs vége, hátra van még az utolsó nap. Július 22-én, szombaton a nagyszínpadon a Blahaluisiana után a Carson Coma csapata fogja megtáncoltatni a közönséget, majd a francia ZAZ kápráztatja el hangjával a hallgatókat. Utána pedig jöhet a tombolás, Majka slágereit rapelheti a tömeg. A közönségkedvenc Manuel is érkezik, hogy elrabolja a fiatal, debreceni lányok szívét, de Beton.Hofit és rappjait is nagy érdeklődés övezi. Zárásnak pedig jöhet Korda Gyuri bácsitól és Balázs Kláritól az örök kedvenc, a Reptér.

Draskóczi Aliz

Kapcsolódó hírek
A debreceni vonalat is érinti a MÁV új menetrendje
A debreceni vonalat is érinti a MÁV új menetrendje
December 10-én lép életbe a változás.
Indulnak a debreceni fényvillamosok!
Indulnak a debreceni fényvillamosok!
Egészen vízkeresztig lehet bennünk gyönyörködni, és rajtuk utazni.
Fahatású burkolatok adta lehetőségek
Fahatású burkolatok adta lehetőségek
Fahatású lapokat szinte bármilyen lappal lehet kombinálni, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni.
Elhunyt Vajda Mihály, aki a Debreceni Egyetemnek is ikonikus alakja volt
Elhunyt Vajda Mihály, aki a Debreceni Egyetemnek is ikonikus alakja volt
Tanszékvezető egyetemi tanár volt Debrecenben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés