Hirdetés

Nem fog szűkölködni az, aki ad a szegényeknek!

CH

2015.12.07. 17:49

Gyűjtést rendeznek Debrecenben.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Karitatív Testület adománygyűjtést szervez a Kossuth téren felállított „ADDTOVÁBB”-házikóban a debreceni hátrányos helyzetű családok részére.

Az adománygyűjtést a Debreceni Karitatív Testület tagszervezetei által delegált önkéntesek végzik 2015. december 7-től december 23-ig. Munkanapokon 16 órától 19 óráig, szombaton és vasárnap 10 órától 19 óráig várják a felajánlásokat.

Egyedülálló kezdeményezésként a gyűjtés ideje alatt – naponta 17 órától – Debreceni Karítatív Testület tagszervezetei – melyek jellemzően helyi civil szervezetek – egy órányi lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, illetve arra, hogy színpadi programokkal ajándékozzák meg a debrecenieket.

A testület az adománygyűjtő akció során minden szociálisan érzékeny, mások nehéz helyzetét átérző ember figyelmét arra kívánja felhívni, hogy tartósélelmiszer-adományokkal (száraztészta, liszt, cukor, étolaj, rizs, szaloncukor, kakaó, hús-, zöldség- és gyümölcskonzerv, édesség, stb.) segítsék a debreceni rászorulókat.

A testület gyűjtési akciójához a Rotary Klub mellett a Debreceni Sportcentrum Nonprofit Közhasznú Kft. és a Főnix Rendezvényszervező Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. is csatlakozik, akiket a segítségnyújtás szándéka hoz össze a nemes cél érdekében.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.