A Zamaton bemutatja új termékét a Nádudvari
A Zamat Fesztiválra sok meglepetéssel érkezik a Nádudvari, a virsli- és kolbászkóstolás mellett lesz egy igazi különlegesség is: új termékükkel, a Nádudvari réteges krémjoghurttal is megismerkedhetnek a kilátogató vendégek.
A Nádudvari brand 15 éve elkötelezett a magas minőségű élelmiszerek előállításában, ahogy Nagy Ádám ügyvezető igazgató fogalmaz: a minőség nem trend kérdése.
Szinte a kezdetektől a Nádudvari – majdnem egyedüliként – E-számos adalékanyag nélküli tejtermékcsaládok gyártását indította el. Mindig fontos volt számukra a környezettudatos termékelőállítás, hiszen nem csak a mesterséges adalékanyagok felhasználását igyekeztek csökkenteni és megszűntetni bizonyos termékcsoportokon belül, hanem a csomagoláshoz felhasznált műanyag mennyiségét is közel 50%-kal sikerült csökkenteniük. Ugyanilyen fontos a laktóz- és gluténmentes termékek folyamatos bővítése. Mára szinte minden húskészítményük – a grillkolbászok, a 6 féle ízben elérhető májasok, a különböző típusú virslik – laktóz- és gluténmentes.
Fagyasztott termékpalettájukon széles körben találhatnak vásárlóik olaj nélkül sütőben is elkészíthető finomságokat, a rántott húsokon kívül vegán és vegetáriánus rántott zöldségek és sajtok is szerepelnek a kínálatban, melyek mind megkapták a nemzetközileg elismert V-Label védjegyet.
Több termékük is elnyerte a Nébih által fémjelzett Kiváló Minőségű Élelmiszer Védjegy (KMÉ) arany fokozatát, többek között a Nádudvari 25%-os tejföl és a Nádudvari sovány túró. Nemcsak a szigorú szakmai grémium jutalmazta a minőséget, hanem vásárlóik támogatása is. Legutóbb a Nők Lapja Food Awards szavazásán krémjoghurtjuk, túrójuk és tejfölük is első helyezést ért el.