Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Új vezetője lesz a Levendula Óvodának

| 2022. 06. 18. | 21:02:00
Egyetlen pályázat érkezett.
Új vezetője lesz a Levendula Óvodának
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A debreceni önkormányzat közgyűlése pályázatot írt ki a Varga utcai (valójában Hollós János utcai) Levendula Óvoda magasabb vezetői beosztásának ellátására, tekintettel arra, hogy Törő Bélánénak, az óvoda jelenlegi vezetőjének megbízása 2022. július 31-én lejár. A határidőig – 2022. április 29-ig – egy pályázó, Lukácsné Széles Anita, az intézmény jelenlegi intézményvezető-helytettese nyújtotta be a pályázatát. Lukácsné Széles Anita 1997-ben a Hajdúböszörményi Wargha István Pedagógiai Főiskolán óvodapedagógus szakképzettséget szerzett, majd több mint 19 éven át a hajdúsámsoni Eszterlánc Óvodában dolgozott óvodapedagógusként. 2019 márciusától a Levendula Óvoda óvodapedagógusa. 2020-ban megbízást kapott az intézményvezető-helyettesi feladatok ellátására. Idén januárban a Kodolányi János Egyetemen pedagógus közoktatás vezető szakképzettséget szerzett. A szakértői bizottság 9 igen szavazattal, 0 nem és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta a pályázatáról írt támogató szakértői véleményt.

Törő Béláné, a Levendula Óvoda jelenlegi vezetője óvodapedagógusi pályáját 1983-ban kezdte a Görgey Utcai Óvodában. 2003-tól a Levendula Óvoda óvodapedagógusa, 2011 óta látja el az intézmény magasabb vezetői beosztását. Intézményvezetői feladatait mindvégig a pedagóguspálya iránti mély elhivatottsággal, a gyermekek érdekeinek szem előtt tartásával, példamutatóan, a fenntartóval való hatékony együttműködésben, szakmai lojalitással látta el. Második vezetői ciklusa lejártakor már nem nyújtotta be a pályázatát, de mivel az eljárás eredménytelenül zárult, további egy évig, azaz 2022. július 31-ig vállalta az intézményvezetői feladatok ellátását. A fenti időpontot követően Törő Béláné továbbra is a Levendula Óvodában fog dolgozni mint óvónő.

Papp László előterjesztésében arra tett javaslatot, hogy több mint egy évtizedes kiemelkedő intézményvezetői tevékenységének elismeréseként 2022. augusztus 1. napjával adományozzon címzetes igazgatói címet Törő Bélánénak a közgyűlés. Erről június 23-án a testületi ülésen döntenek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Jól haladnak a közterületi munkák Hajdúszoboszlón
Térköveznek, parkolókat alakítanak ki, rendbe teszik a kosárlabdapályát.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.