Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több, országosan is kiemelkedő elismerésben részesült az NI debreceni vállalata

| 2021. 12. 27. | 13:03:00
Idén 20 éves a cég.
Több, országosan is kiemelkedő elismerésben részesült az NI debreceni vállalata
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az NI vállalati kultúrájának mindennapi, szerves részét képezik azok a felelősségteljes intézkedések, amelynek eredményeként a munkavállalók biztonságban és jól érzik magukat. Ez annak is köszönhető, hogy az amerikai vállalat a jogszabályi előírásoknál jóval többet igyekszik tenni a minőségi munka, a munkavállalói elégedettség és a termelés biztosítása érdekében. A közelmúltban több szakmai szervezet is elismerte ezt a vállalati stratégiát és az NI Hungary Kft. több megtisztelő díjban és címben részesült. Az NI nagyvállalati kategóriában megnyerte az Év Felelős Foglalkoztatója 2020. címet, harmadik helyezett lett a PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díj Gyártócég kategóriában, illetve idén sem szakadt meg az a 2017 óta tartó folyamat, amelyben minden évben elnyerte a Családbarát Vállalat címet.

Az NI egyik legnagyobb értékét a munkavállalók jelentik, ezért a cég egyik legfontosabb feladata, hogy minden NI-os számára olyan környezetet teremtsen, amelyben biztonságban és jól érzik magukat. Az NI nagyon büszke arra, hogy az OFA (Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.) pályázatán, nagyvállalati kategóriában győztes lett és megnyerte az Év Felelős Foglalkoztatója 2020. címet. A díj - amelyet a pandémia miatt idén december 11-én adtak át Budapesten - méltó elismerése azoknak az intézkedéseknek, amelyeket a világjárvány miatt vezetett be az NI annak érdekében, hogy védje a munkatársak és családtagjaik egészségét.

A PwC Magyarország idén már ötödik alkalommal mérte fel a hazai munkahelyválasztási preferenciákat a fiatalok és a tapasztalt szakemberek körében. A járvány hatására ugyanis jelentősen átalakult a fiatalok munkahelyhez való hozzáállása. Az új helyzetben egyértelműen nőtt a vállalati kultúra szerepe, amely nemcsak a magasabb munkavállalói élmény, hanem a sikeres és a vonzó munkáltatói márka kulcsa is. Ezért az NI Hungary Kft. munkavállalóit örömmel tölti el, hogy az általuk képviselt értékeknek köszönhetően a hazai vállalati szektort és iparágakat vizsgáló felmérésben kiemelkedő elismerésben részesült és 3. helyezést ért el a debreceni vállalat a Gyártócég kategóriában. A PwC 2021 Legvonzóbb Munkahelye Díjakat összesen tíz iparági, valamint egy összesített kategóriában ítélték oda novemberben a kutatásban részt vett, 30 ezer 16-28 év közötti válaszadók értékelése alapján.

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány hagyományosan, minden év végén kiosztja a Családbarát Vállalat címeket, amelyet idén ismét megkapott az NI. A családbarát szemlélet nem stratégia, hanem alapérték - hangzott el a november végi budapesti átadón. Ezért az NI debreceni vállalatát az újabb családbarát cím  - amelyet 2017 óta minden évben sikerült elnyerni - megerősíti abban, hogy tovább folytassa a munkát ebben az irányban. A családbarát vállalati kultúra, a bizalmon alapuló vezetői szemlélet, a rugalmas munkaszervezés és a közösségi érzés mára alapvetésekké váltak, amelyek az NI értékrendjében is fontos szerepet töltenek be.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Vizsgálat indult Magyar Péter ellen
Vizsgálat indult Magyar Péter ellen
A Szuverenitásvédelmi Hivatal szerint felmerül a gyanú, hogy megpróbálják a törvényeket kijátszva befolyásolni a magyar választásokat.
Hirdetés
Hirdetés
A mesterséges intelligencia bajnoki címeket jósol a DVSC-nek
A mesterséges intelligencia bajnoki címeket jósol a DVSC-nek
A jóslat szerint többször is megtörik a Ferencváros hegemóniája.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Európában a magyarok kapják a legolcsóbban az áramot és földgázt
Finn cég végzett összehasonlító felmérést.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Profibarkács.hu –  Az év 365 napjában Megbízható Bolt
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!