Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Katar világsztárokat hoz Debrecenbe, és még itt hagy 100 millió forintot is!

| 2021. 08. 31. | 16:45:00
Irány a Nagyerdei Stadion!
Katar világsztárokat hoz Debrecenbe, és még itt hagy 100 millió forintot is!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 2019-es Ázsia-kupát megnyerő, a következő világbajnokságnak otthont adó  Katar labdarúgó-válogatottja március után ismét Debrecenben lép pályára, és ezúttal Szerbia (szerda, 20.45) és Portugália (szombat, 18.00) ellen teszi próbára magát. A katariak márciusban három találkozót már játszottak a hajdúsági városban, Luxemburgot 1–0-ra, Azerbajdzsánt 2–1-re győzték le, Írország ellen 1–1-es döntetlennel zártak. Most az európai selejtezők A-csoportjának két hétpontos csapatával csapnak össze.

A katariak minden bizonnyal nagyon elégedettek voltak márciusban a debreceni vendéglátással és az infrastrukturális körülményekkel, ezért rendezik a szerbek és a portugálok elleni találkozót is a Nagyerdei Stadionban. A cívisváros anyagilag is jól jár velük, hiszen becslések szerint a közel-keletiek mintegy százmillió forintot hagynak itt a szállodai költségekre, a stadion és a pallagi edzőközpont bérleti díjára, valamint a meccsrendezésre.

Olcsó jegyárak!

Ehhez képest igencsak olcsó jegyárakat állapítottak meg. A Nagyerdei Stadion pénztárai­ban és a nagyerdeistadion.hu oldalon a két mérkőzésre külön-külön (I. kategória 3000 Ft, II. kategória 2000 Ft, VIP 22 000 Ft), de kombinált (I. kategória: 5000 Ft, II. kategória: 3000 Ft, VIP 40 000 Ft) belépőt is lehet vásárolni. Hat éven aluliak számára a belépés díjtalan, 18 éves kor felett védettségi igazolványt kell bemutatni a belépéshez, vendégszurkolók nem lehetnek jelen.

Jön-e Ronaldo?

Mivel mind a szerbek, mind a portugálok fontos tétmeccset játszanak a debreceni találkozók után néhány nappal – a déli szomszédok Luxemburgot fogadják szombaton, a luzitánok pedig Debrecenből Azerbajdzsánba repülnek a keddi selejtezőre –, borítékolható, hogy mindkét gárda a sztárjaival érkezik a cívisvárosba.

Ronaldo a kétszázadik válogatottságára hajt

A szerbeknél pályára léphet Milinkovic-Savic (Lazio), Dusan Vlahovic (Fiorentina) Dusan Tadic (Ajax), Filip Kostic (Frankfurt) vagy Nemanja Gudelj (Sevilla), és aki nekik a kispadról parancsol, nem más, mint Dragan Stojkovics a nyolcvanas-kilencvenes évek egyik legnagyszerűbb középpályása. A portugálokat aligha kell bemutatni a futball iránt érdeklődőknek, hiszen minden poszton világsztárokat vonultatnak fel. A nagy kérdés persze az, hogy vajon a Manchester United csapatához visszatérő Cristiano Ronaldo jön-e? Az extraklasszis nagy valószínűség szerint itt lesz, hiszen aligha lenne 179-szeres válogatott, ha nem lenne meg benne ahhoz a becsvágy, hogy rekordokat döntögessen címeres mezben is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Saját fiát szúrta hasba az alkoholista apa
Saját fiát szúrta hasba az alkoholista apa
Súlyosabb ítélet várhat rá Debrecenben.
Hirdetés
Hirdetés
A fóliasátrakban már érik a magyar szamóca
A fóliasátrakban már érik a magyar szamóca
Május elején a szabadföldi ültetvényeken is megkezdődhet a szüret.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.