Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megújulnak a debreceni McDonald’s-ok

| 2020. 10. 28. | 07:35:00
2023-ra minden cívisvárosi egység átalakul.
Megújulnak a debreceni McDonald’s-ok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legkésőbb 2023 elejére minden debreceni McDonald's megújul – A jövő étterme program keretében digitális és dizájnváltás is lesz: a vásárlók ezentúl úgynevezett kiosk rendelőfelületeken is leadhatják rendelésüket, a digitális újdonságokon kívül pedig a konyhatechnológiát és a belsőépítészetet is modernizálják.

Cserháti Gabriella, a négy cívisvárosi étterem üzemeltetője elmondta, a Piac utcai éttermet 2006 decemberében újították fel utoljára. Február 22-én kezdik az átépítést: a vendégtérben négy darab, kétoldalú kioskot helyeznek el, melyeken keresztül tudják kiválasztani a vásárlók a megrendelni kívánt ételt. A rendelés leadásakor a kioskokon bankkártyával tudnak fizetni, de természetesen a hagyományos rendelési forma is megmarad két kasszánál. A debreceni McDonald's-ok bevezetik a table service szolgáltatást, vagyis az asztalokhoz is kiviszik a rendelést. – Ehhez szükség lesz tréningrendszerünk megújítására, képezni fogjuk a dolgozóinkat, a vezetői csapatot. A vendégeink sokat fognak belőle profitálni, hiszen megújult környezetben, újfajta rendszerben tudnak étkezni – fogalmazott az ügyvezető.

A Piac utcai étteremben megmarad a McCafé, de azt is átalakítják, sokkal látványosabb lesz. A századfordulón épült műemlékjellegű, egykori kávéház fiatalosabb dizájnt kap, a férőhelyek számán azonban nem változtatnak. Megmarad a gyerekcsúszda, amit jelenleg – a járvány miatt – sajnos nem lehet használni.

A Debrecen Plazában lévő étteremben január 25-én kezdik a felújítást: megújul a kasszapult és a konyhatechnológia, emellett a food-court részen elhelyeznek négy darab, egyoldalú kioskot. (A Table Service szolgáltatást itt nem tudják megvalósítani, hiszen a vásárlók bárhol helyet foglalhatnak). A Kishegyesi úti éttermet 2022 márciusában, a Füredi útit pedig 2022 végén, legkésőbb 2023 elején fogják átépíteni.

A kioskok kapcsán Cserháti Gabriella elmondta, új pozíciót alakítanak ki: a vendégélmény-menedzserek hosszú időn át segítséget fognak nyújtani a rendelések leadásában a fiatalabb és az idősebb korosztálynak egyaránt. A termékeket érintőképernyőn keresztül tudják majd kiválasztani a vendégek – a kiosk rendszere automatikusan ajánl hozzá szószt, desszertet, esetleg menübe rendezi a termékeket. Ezeken túl a kasszák mögött található menütáblákat is lecserélik digitálisra.

Új étteremben is gondolkodnak

– Reményeink szerint egy új étterem is nyílni fog, bár sok részletet nem árulhatok el róla. Az biztos, hogy drive étterem lesz, de a pontos helyét még nem tudjuk.

Vannak kiszemelt területek, ám mindenképpen olyan városrészen szeretnénk megjelenni, ami kevésbé ellátott – fogalmazott az üzletasszony. Az új egységet, amit 120 férőhelyesre terveznek, nagy terasszal szeretnék ellátni. Cserháti Gabriella hozzátette, a McDonald's magyarországi központja nagyon pozitívan áll az étteremnyitáshoz, hiszen tudják, hogy Debrecen az ország egyik legdinamikusabban fejlődő városa.

A járványhelyzet kapcsán közölte, a drive-ok mentették meg a dolgozók munkahelyét és az azt üzemeltető kft-t Debrecenben, a vásárlók ugyanis bátran igénybe merték venni a szolgáltatást. A koronavírus miatt egy embert sem kellett elküldeni annak ellenére sem, hogy a Piac utcai éttermet egy hónapra bezárták. A McDonald's-okban eddig is szigorú higiénés szabályok voltak érvényben: a konyhai dolgozóknak félóránként kezet kellett mosniuk, ez az idő most még tovább rövidült. Minden munkavállaló csak testhőmérés és kézfertőtlenítés után léphet be az étterembe, melynek egész területén maszkot kell hordani a munkatársainknak. Egy kivétel van, a grillállomás, ám az azon a részlegen dolgozók is azt választották, hogy szájmaszkot használnak. A vendégtérben nagyobb létszámú személyzet dolgozik, akik folyamatosan fertőtlenítenek, emellett éjszaka az egész helyiséget kitakarítják és fertőtlenítik. – Kerüljük a csoportos érintkezési formákat, a személyzeti gyűléseket, meetingeket töröltük. Kis létszámú megbeszéléseket tartunk, szigorúan betartva a járványügyi szabályokat – ismertette az üzemeltető.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kósa Lajos tuskónak nevezte Magyar Pétert
Kósa Lajos tuskónak nevezte Magyar Pétert
A debreceni politikus szerint anyák napján nem illik politikai nagyrendezvényt tartani.
Hirdetés
Hirdetés
Felborult egy autó a szováti úton
Felborult egy autó a szováti úton
A debreceni tűzoltókat riasztották.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A családok fogyasztását jelentősen befolyásolja az üzemanyagár
Literenként 76 forinttal drágább a gázolaj most, mint tavaly.
Református bölcsőde épül Józsán – letették az alapkövet
A beruházás várhatóan 2025 júniusára fejeződik be.
Varga Mihály: nem az adók miatt drága az üzemanyag
Táblázatot tett közzé a pénzügyminiszter.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.