Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy helyen lehet épülni és szépülni a Tócóskertben

| 2020. 06. 25. | 10:54:00
A visszajelzések motiválják a fejlődést a debreceni WhiteBoxban.
Egy helyen lehet épülni és szépülni a Tócóskertben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Tócóskertben egy ideje hiánypótló szolgáltatóházat működtetnek. Hogyan esett a városrészre a választás?
Szerettünk volna minél több korosztály számára mozgási lehetőséget biztosítani, és úgy gondoltuk, a Tócóskert erre a legalkalmasabb helyszín. Illetve elsődleges szempontok között szerepelt, hogy szolgáltatásaink a testet és a lelket is karban tartsák. Szerencsére sokan úgy gondolják, hogy a szépségért és az egészséges testért is tenni kell, nálunk pedig mindkettőhöz megtalálják a tökéletes szolgáltatásokat egy épületen belül.

A fitnesz részlegen egy helyen nagyon széles kínálat érhető el a legváltozatosabb mozgásformákból. Mi volt az elsődleges szempont ezek összeállításánál?
Komoly előkészítést igényelt a szervezés, mert mindenképpen egy exkluzív fitness központot szerettünk volna létrehozni a nagyközönség számára, ahol mindenki megtalálja a számítását, attól függetlenül, hogy sportolni vagy pihenni szeretne. Valamint lehetőséget kínálni azok számára is, akik mondjuk délelőtt edzenének, mert kisgyerekkel vannak otthon, vagy éppen már nyugdíjasok, és korán szeretnék letudni a napi mozgást. De lehet szaunázni és barnulni is, vagy csak egy finom kávét inni a recepción.

Sokan nem helyszínt, hanem edzőt választanak. Figyelmet fordítanak a trénerek kiválasztására?
Természetesen nagyon fontos, hogy az edzők szakképzettek és vendégorientáltak legyenek, hiszen itt ők kapják a főszerepet. Ezért figyelünk a kiválasztáskor a referenciákra. Egy elbeszélgetés sokat elárul a szakemberekről. Sikeresnek mondhatjuk magunkat, mert az edzőink jól végzik a munkájukat, sőt: legtöbbjüknek ez már a hivatásuk. Az életük a sport, és az egészséges életmód, amit szívesen közvetítenek a vendégeink felé is.

Eddigi tapasztalatok alapján jellemzően melyik korosztály veszi igénybe a szolgáltatásokat?
Minden generáció megfordul nálunk a csoportos edzéseken ugyanúgy, ahogy a fodrászoknál, műkörmösnél, szempillásnál, kozmetikusnál, vagy éppen az egyedi nőiruha-készítőnél a legfelső szinten. Lassan két éve nyitottunk, és örömmel töltenek el minket a vendégek visszajelzései – ez motiválja a teljes csapatot a folyamatos fejlődésben.

Debrecenben egyedülálló, az egészségmegőrzést szolgáló gépeket is üzemeltetnek. Melyek ezek?
Három különböző Body Space gépünk van, melyek napjaink leghatékonyabb és legkorszerűbb alakformáló gépei, beépített infra- és vákuumprogramokkal – Debrecenben csak nálunk találhatók ilyen gépek hivatalos beszállítótól. Ezeket a gépeket azok a vendégek is használhatják, akiknek valamilyen betegségük van, és nem terhelhetik az ízületeket vagy a gerincüket. Ilyen például a Vacu Therm fekvőbicikli, ami alkalmas azok számára is, akiknek fontos a kényelem és a kisebb terhelés. Illetve ha hát- és gerincproblémájuk van vagy túlsúllyal rendelkeznek.  

A szépülésre való igény kortól független. A belépéstől kezdve akár egy teljes délutánt el lehet tölteni a WhiteBoxban úgy, hogy a végére az ember szinte kívül-belül megújul. Terveznek további bővítést?
Nálunk valóban órákig el lehet időzni, de cserébe fitten és feltöltődve távoznak a vendégek. Bővítést nem tervezünk, nincs rá sajnos lehetőség, a jelenlegi szolgáltatásokat próbáljuk mindig az elvárásokhoz igazítani és fejleszteni. 

A komplexumban lévő festékbolt kínálatából és szolgáltatásai közül mit emelne ki?
Az emberek szeretik időnként ugyanúgy megszépíteni a környezetüket, mint saját magukat. Nálunk pedig a festékboltban mindent megtalálnak a lakás megújulásához, sőt: amennyiben egyedi színre vágyik a vásárló, számítógépes színkeverésre is van lehetőség. Gazdag kínálatunk van, és szakképzett eladóink segítőkészek, ezért a lakosság örül az új boltnak a Tócóskert szívében.

WhiteBox
Debrecen, Derék u. 100/B
Facebook-oldal ITT
www.whiteboxdebrecen.hu

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Választás: Hajdú-Biharban a Fidesz már összegyűjtötte az aláírásokat
Választás: Hajdú-Biharban a Fidesz már összegyűjtötte az aláírásokat
A listaállításhoz 2669 ajánlást kellett gyűjteni.
Hirdetés
Hirdetés
Vb-bronzérmes a debreceni vívó
Vb-bronzérmes a debreceni vívó
A magyar kardcsapat a harmadik helyen végzett.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.