Hirdetés

Debrecenben gardróbcserével csatlakoznak a #nemluxustaska kampányhoz

Facebook

2020.01.12. 16:23

Debrecenben gardróbcserével csatlakoznak a #nemluxustaska kampányhoz
Illusztráció

Január 31-ig tart az akció.

Hirdetés

Az egyik debreceni jógastúdió, a Dristi Jógastúdió gardróbcsere akciót hirdetett meg a Facebookon január 18-án 15 és 17 óra között. Arra bíztatnak mindenkit, hogy vigyék el hozzájuk a szekrény alján lapuló régi ruhadarabokat. Felnőtt ruhákat és kinőtt gyermekruhákat, cipőt, sapkát, sálat, kesztyűt várnak.

Egy csésze tea mellett pedig bátran lehet cserélgetni a ruhadarabokat, hiszen előfordulhat, hogy kincsre bukkanunk.

Ha mégsem találna új tulajdonosra az általunk bevitt ruhadarab, akkor az esemény végén a megmaradt ruha a belvárosban üzemelő Családok Átmeneti Otthonába kerül.

A szervezők kérik, hogy mindenki tiszta, jó állapotú, hibátlan vagy javított ruhadarabokat vigyen, hiszen ezeket még valaki hordani fogja.

A gardróbcserén való részvétel díjtalan, egyedüli feltétele minimum 1 ruhadarab felajánlása. Ha pedig akad a szekrény mélyén egy-egy megunt neszeszer, kistáska is, akkor a #nemluxustáska kampányt támogatva megtölthetjük olyan alapvető női kozmetikai termékekkel, melyek elengedhetetlen tartozékai a fürdőszobáknak, ám sokan vannak, akik anyagilag nem engedhetik meg maguknak ezeket az alapvető higiénia termékeket.

Az összegyűjtött táskákat a debreceni gyűjtőpontra, a Sámsoni út 3. szám alatti autómosóba juttatják el. A gyűjtőpontra egyébként bárki beviheti telepakolt táskáját január 31-ig, minden hétvégén 9 és 17 óra között.

Nyíregyházán két helyen is található gyűjtőpontja a #nemluxustáska kampánynak:

  • Szent István utca 14., 21-es rendelő, ahol hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között várják a táskákat
  • Szentháromság tér 1. (Görög katolikus templom), itt pedig hétfőtől csütörtökig, 8 és 12 óra között várják a felajánlásokat.

Miskolcon pedig a Miskolci Egyetemen várják az adományokat, naponta más-más helyszínen.

Bővebb információk a kampányról itt találhatók.
kampányadománygyűjtéssegítségnemluxustaska

Szóljon hozzá!

Hirdetés