Hirdetés

Ezrek szeretnének utazni Debrecenből

civishir.hu

2020.01.27. 08:44

Ezrek szeretnének utazni Debrecenből

A trendek megváltoztak.

Hirdetés

A január 24. és 26. között rendezett jubileumi XXX. Debreceni Utazási Vásár és kísérőrendezvénye, a VIII. Natural Expo közel 100 kiállító megjelenésével sikeresen zajlott a Kölcsey Központban. A kiállítás becsült látogatottsága 6-7000 fő. Az utazási vásár díszvendége Balaton volt, akik elégedetten távoztak a debreceni vásárról. Kiemelték, hogy mindig szívesen jönnek Debrecenbe, hiszen keresettek a balatoni nyaralások, de kiemelték, hogy nemcsak, nyáron, hanem egész évben változatos programkínálattal várják a látogatókat. 

A 2008-ban alapított közönség díjat a Balaton standja nyerte. 

Több kiállító kiemelte, hogy nagyon szeretik a debreceni vásárokat, mert a látogatók konkrét utazási céllal érkeznek, nyitottak az ajánlatokra és valóban utazni szeretnének. A visszajelzések alapján egybehangzóan továbbra is a legsikeresebb vidéki kiállításként tartják számon a debreceni vásárt.

Elmondásuk alapján az utazási trendek megváltoztak: az előfoglalási szezon az előző év november-decemberében megindul, és tudatosak az utazni vágyók, hamarabb foglalnak, így előnyös a vásár előrehozott időpontja, mivel szélesebb kínálattal tudtak megjelenni az idei vásáron.

A belföldi utak mellett nagyon népszerűek a Debrecenből induló repülőgépjárattal megközelíthető desztinációk, kiemelt figyelmet kaptak az új úti célok. Ugyanakkor az utazási irodák elmondása alapján nincs egyértelműen kiemelhető legnépszerűbb külföldi uticél. A látogatók egyaránt keresték Bulgáriát, Horvátországot, Görögországot, Törökországot és az egyéb egzotikus úti célokat.  
uatzási vásár

Szóljon hozzá!

Hirdetés