Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Minden, amit tudni kell az ünnepi, debreceni tömegközlekedésről

| 2019. 08. 12. | 17:25:00
Járatkimaradásokra és terelőútvonalakra kell számítani.
Minden, amit tudni kell az ünnepi, debreceni tömegközlekedésről
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az 50. Debreceni Virágkarnevál ideje alatt a DKV Zrt. a villamosok, az autóbuszok és a trolibuszok közlekedését a karneváli programokhoz igazítja.

Villamosközlekedés a Virágkarnevál napján

A társaság tájékoztatása szerint augusztus 20-án üzemkezdettől, várhatóan a déli órákig – a virágkarneváli menet elhaladásáig – a villamosok az 1-es és a 2-es vonalon sem közlekednek.
Az 1-es villamos forgalma üzemkezdettől előre láthatólag 13 óráig, a karneváli menet befejezéséig a teljes vonalhosszon szünetel. Ezt követően, egészen 21:30-ig teljes körforgalomban közlekedik.

A tűzijáték ebben az évben is az Egyetem téren lesz, ezért 21:30 és 23 óra között az 1-es villamos csak a Nagyállomás – Nagyerdei körút – Nagyállomás szakaszon közlekedik, a tűzijátékot követően pedig üzemzárásig teljes körforgalomban közlekedik.

A DKV Zrt. a tűzijátékra kilátogatók gyors elszállítása érdekében az 1-es villamos vonalán éjszakai járatokat indít, a Nagyállomásról az alábbi időpontokban:

  • 23:20
  • 23:40
  • 00:00
  • 01:00

Az éjszakai járatot csak érvényes menetjeggyel, illetve bérletszelvénnyel lehet igénybe venni. A 2-es villamos üzemkezdettől, várhatóan 12 óráig nem közlekedik augusztus 20-án. Amint a virágkarneváli menet elhagyja a Bethlen utca – Hunyadi János utca csomópontot, a 2-es villamos egészen üzemzárásig, teljes körforgalomban közlekedik.

Autóbusz-közlekedés a Virágkarnevál napján

Augusztus 20-án 5:45-től, illetve 6:30-tól a karneváli menet elhaladásáig, valamint 19 órától a tűzijáték végéig az érintett autóbusz járatok az alábbi terelőútvonalakon közlekednek:

10/10A/10Y-OS AUTÓBUSZ
Délelőtt:
Nagyállomás – Erzsébet utca – Külsővásár tér – Nyugati utca – PESTI UTCA – MESTER UTCA – CSEMETE UTCA – DÓZSA GYÖRGY UTCA – NÁDOR UTCA – 
THOMAS MANN UTCA – MIKSZÁTH KÁLMÁN UTCA – BÉKESSY BÉLA UTCA – MÓRICZ ZSIGMOND ÚT – PALLAGI ÚT – GYÓGYSZERGYÁR – PALLAGI ÚT – MÓRICZ ZSIGMOND ÚT – tovább az eredeti útvonalon.
A Nagyállomástól 6:35 és 12:45 között a 10/10A-s járatok 10 percenként közlekednek.
Az IT Services Hungary Kft. irányába reggel 5:50-kor, a Nagyállomás irányába induló járat 6 órakor közlekedik az eredeti útvonalon. A terelőútvonalon, a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.A Segner téren a Nagyállomás irányába az autóbuszra az utasok, a trolibusz megállóban tudnak felszállni.

Este:
Nagyállomás – eredeti útvonal – Bethlen utca – Mester utca – Csemete utca – Dózsa György utca – NÁDOR UTCA – THOMAS MANN UTCA – MIKSZÁTH KÁLMÁN UTCA – BÉKESSY BÉLA UTCA – MÓRICZ ZSIGMOND ÚT – PALLAGI ÚT – GYÓGYSZERGYÁR – PALLAGI ÚT – MÓRICZ ZSIGMOND ÚT – tovább az eredeti útvonalon. Az IT Services Hungary Kft. irányába este a 18:20-kor, a Nagyállomás irányába pedig a 18:25-kor induló járat közlekedik az eredeti útvonalon. A terelőútvonalon, a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.

11-ES AUTÓBUSZ
Délelőtt a vonal két részre bomlik:
A Doberdó utcától:
Doberdó utca – Kenézy Gyula Kórház között változatlan, majd a PESTI UTCA – SEGNER TÉRIG közlekedik.
A Borzán Gáspár utcától:
Borzán Gáspár utca – Csapó utca között változatlan, majd a BURGUNDIA UTCA – KOSSUTH UTCA – DÓSA NÁDOR TÉR útvonalon közlekedik.
A terelőútvonalon, a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak. A Borzán Gáspár utca irányába előre láthatólag a 6:20-kor, a Doberdó utca irányába pedig a 6:08-kor induló járat közlekedik az eredeti útvonalon. Este a 11-es autóbuszok az eredeti útvonalon közlekednek.

12-ES AUTÓBUSZ
Délelőtt és este:
Vincellér utca – eredeti útvonal – THOMAS MANN UTCA – MIKSZÁTH KÁLMÁN UTCA – BÉKESSY BÉLA UTCA – MÓRICZ ZSIGMOND ÚT – PALLAGI ÚT – GYÓGYSZERGYÁR – PALLAGI ÚT – MÓRICZ ZSIGMOND ÚT – AUGUSZTA – MÓRICZ ZSIGMOND ÚT – BÉKESSY BÉLA UTCA – MIKSZÁTH KÁLMÁN UTCA – THOMAS MANN UTCA – tovább az eredeti útvonalon.
A terelőútvonalon, a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak. Az Auguszta irányába előre láthatólag a 6:16-kor, a Vincellér utca irányába a 6:40-kor induló járat közlekedik az eredeti útvonalon.
Este az Auguszta irányába előre láthatólag 18:16-kor, a Vincellér utca irányába 18:40-kor induló járat közlekedik az eredeti útvonalon.

13-AS AUTÓBUSZ
Délelőtt:
Segner tér - PESTI UTCA – MESTER UTCA – CSEMETE UTCA – DÓZSA GYÖRGY UTCA – NÁDOR UTCA – THOMAS MANN UTCA – MIKSZÁTH KÁLMÁN UTCA – BÉKESSY BÉLA UTCA – MÓRICZ ZSIGMOND ÚT – PALLAGI ÚT – tovább az eredeti útvonalon.
A terelőútvonalon, a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak. Pallag irányába előre láthatólag az 5:15-kor, a Segner tér irányába pedig a 6:05-kor induló járat közlekedik az eredeti útvonalon.
Este:
Segner tér – eredeti útvonal – Bethlen utca – Mester utca – Csemete utca – Dózsa György utca – NÁDOR UTCA – THOMAS MANN UTCA – MIKSZÁTH KÁLMÁN UTCA – BÉKESSY BÉLA UTCA – MÓRICZ ZSIGMOND ÚT – PALLAGI ÚT – tovább az eredeti útvonalon.
Pallag irányába előre láthatólag a 17:52-kor, a Segner tér irányába előre láthatólag a 18:15-kor induló járat közlekedik az eredeti útvonalon.

15-ÖS AUTÓBUSZ
Délelőtt:
Doberdó utca – BÖSZÖRMÉNYI ÚT – PESTI UTCA – NYUGATI UTCA – KÜLSŐVÁSÁR TÉR - ERZSÉBET UTCA - NAGYÁLLOMÁS - WESSELÉNYI UTCA - VÁGÓHÍD UTCA – tovább az eredeti útvonalon.
A terelőútvonalon, a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak. A Széna tér irányába reggel előre láthatólag a 6:10-kor induló, a Doberdó utca irányába pedig az 5:45-kor induló járat közlekedik utoljára az eredeti útvonalon. Este valamennyi járat az eredeti útvonalon közlekedik.

15Y-OS AUTÓBUSZ
Délelőtt:
Doberdó utca – BÖSZÖRMÉNYI ÚT – PESTI UTCA – NYUGATI UTCA – KÜLSŐVÁSÁR TÉR – ERZSÉBET UTCA – NAGYÁLLOMÁS – WESSELÉNYI UTCA – VÁGÓHÍD UTCA – tovább az eredeti útvonalon.
A terelőútvonalon, a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.
A Lahner utca irányába reggel előre láthatólag az 5:38-kor, a Doberdó utca irányába pedig a 6:05-kor induló járat közlekedik az eredeti útvonalon utoljára. Este valamennyi autóbusz az eredeti útvonalon közlekedik.

16-OS AUTÓBUSZ
Délelőtt és este:
Nagyállomás – eredeti útvonal – RAKOVSZKY DÁNIEL UTCA – NYÍL UTCA – FÜREDI ÚT – NÁDOR UTCA – THOMAS MANN UTCA – MIKSZÁTH KÁLMÁN UTCA – BÉKESSY BÉLA UTCA – MÓRICZ ZSIGMOND ÚT – PALLAGI ÚT – Gyógyszergyár terelőútvonalon közlekednek. A 16-os járatok a terelőútvonalakon csak az Auguszta megállóhelyen állnak meg.

19-ES AUTÓBUSZ
Délelőtt:
Jégcsarnok - eredeti útvonal - Szoboszlói út - ERZSÉBET UTCA - WESSELÉNYI UTCA - HAJNAL UTCA – Munkácsy Mihály utca - tovább az eredeti útvonalon.
A terelőútvonalon, a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak. Délelőtt a Sámsoni út irányába előre láthatólag a 5:10-kor, a Jégcsarnok irányába pedig a 4:40-kor induló járat közlekedik az eredeti útvonalon.

22-ES AUTÓBUSZ
Üzemkezdettől, a Vincellér utcától 4:58-kor induló járatig, valamint 12:55-től 18:25-ig az autóbuszok a Klinikák megállóhely után a Nagyerdei körút – Pallagi úti körforgalomban fordulnak vissza, majd a Nagyerdei körút (Egyetem felé) - Hadházi út - Benczúr Gyula utca - Köztemető, főkapu terelőútvonalon közlekednek.  Az autóbuszok nem állnak meg a terelőútvonalon található megállóhelyeken.
A Vincellér utcától 6:25-kor induló járattól 12:25-ig, valamint a 18:55-kor induló járattól üzemzárásig csak a Vincellér utca - eredeti útvonal - BÉKESSY BÉLA UTCA - KARTÁCS UTCA - DOBERDÓ UTCA útvonalon közlekednek. A terelőútvonalon a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.

22Y-OS AUTÓBUSZ
A Vincellér utcától 5.55-kor és 17.55-kor induló járatok a Szociális Otthon megállóhely után a (jobbra) Nagyerdei körút - Hadházi út - Benczúr Gyula utca - Köztemető, főkapu terelőútvonalon közlekednek.
Az autóbuszok a terelőútvonalon a Klinikák megállóhelyen állnak meg. A Vincellér utcától 06:55-kor induló járat esetében csak a Vincellér utca - eredeti útvonal - BÉKESSY BÉLA UTCA - MÓRICZ ZSIGMOND ÚT - GYÓGYSZERGYÁR útvonalon közlekedik. A terelőútvonalon a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.
A Vincellér utcától 21:55-kor induló járat esetében a Vincellér utca - eredeti útvonal - MÓRICZ ZSIGMOND ÚT - PALLAGI ÚT - GYÓGYSZERGYÁR - PALLAGI ÚT - MÓRICZ ZSIGMOND ÚT - BÉKESSY BÉLA UTCA - MIKSZÁTH KÁLMÁN UTCA - THOMAS MANN UTCA - NÁDOR UTCA - FÜREDI ÚT - HADHÁZI ÚT - KASSAI ÚT - tovább az eredeti útvonalon közlekedik. Az autóbuszok a terelőútvonalon található megállóhelyeken nem állnak meg.

23-AS AUTÓBUSZ
Délelőtt:
A Doberdó utcáról előre láthatólag a 6:05-kor induló járat közlekedik az eredeti útvonalon utoljára. Ezt követően a járatok NEM KÖZLEKEDNEK.
Este:
DOBERDÓ UTCA – KARTÁCS UTCA – BÉKESSY BÉLA UTCA – MIKSZÁTH KÁLMÁN UTCA – THOMAS MANN UTCA – eredeti útvonal – THOMAS MANN UTCA – MIKSZÁTH KÁLMÁN UTCA – BÉKESSY BÉLA UTCA – KARTÁCS UTCA – DOBERDÓ UTCA terelőútvonalon közlekedik.
A terelőútvonalon a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak. A Doberdó utcáról előre láthatólag a 18:05-kor induló járat közlekedik az eredeti útvonalon utoljára.

23Y-OS AUTÓBUSZ
A járat délelőtt egyáltalán nem közlekedik. A Vámospércsi út irányába előreláthatólag a 13:25-kor, a Doberdó utca irányába a 13:50-kor induló járat közlekedik először.
Este:
a Vámospércsi útról 18:50-kor induló járat a Vámospércsi út - eredeti útvonal - BAKSAY SÁNDOR UTCA - (balra) HADHÁZI ÚT - FÜREDI ÚT - NÁDOR UTCA - THOMAS MANN UTCA - MIKSZÁTH KÁLMÁN UTCA - BÉKESSY BÉLA UTCA - KARTÁCS UTCA - Doberdó utca terelőútvonalon közlekedik.
A terelőútvonalon a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.

24-ES AUTÓBUSZ
Üzemkezdettől az 5:30-kor induló járatig, valamint várhatóan a 13 órától induló járattól a 18 órakor induló járatig a Köztemető, főkapu megállóhely után a Benczúr Gyula utca - Hadházi út - Nagyerdei körút (Egyetem felé) – Klinikák terelő útvonalon közlekedik.
A járatok a Nagyerdei körút – Pallagi úti körforgalomban fordulnak vissza, majd onnan az eredeti útvonalon közlekednek tovább. Az autóbuszok a terelőútvonalon az Egyetem megállóhelyen állnak meg.
A Vincellér utcától 6:30-kor induló járattól a 12:30-kor induló járatig, valamint a 7 órakor induló járat csak a DÓSA NÁDOR TÉR – KOSSUTH UTCA – BURGUNDIA UTCA – 
CSAPÓ UTCA –Kassai út – Benczúr Gyula utca – Köztemető, főkapu terelőútvonalon közlekednek.
A terelőútvonalon a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.
A Vincellér utcától 18:30-kor, 19 órakor és 19:30-kor induló járatok csak a Vincellér utca – eredeti útvonal - KÖZTEMETŐ, FŐKAPUIG közlekednek. A terelőútvonalon a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.
A Vincellér utcától a 20 órakor induló járattól üzemzárásig csak a Vincellér utca – eredeti útvonal - KASSAI ÚT, fordulóig közlekednek. A terelőútvonalon a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.

24Y-OS AUTÓBUSZ
A Vincellér utcától 4:52-kor és 6 órakor induló járatok a Kassai út megállóhely után a Hadházi út - Nagyerdei körút (Egyetem felé) - Pallagi út terelőútvonalon közlekednek. Az autóbuszok a terelőútvonalon az Egyetem és a Klinikák megállóhelyeken állnak meg.
A Vincellér utcától 7 órakor induló járat NEM KÖZLEKEDIK, helyette 24-es jelzéssel indul autóbusz (útvonalát lásd a 24-es vonalnál).
A Vincellér utcától 17 órakor induló autóbusz Köztemető főkapu megállóhely után a Benczúr Gyula utca - Hadházi út - Nagyerdei körút (Egyetem felé) - Pallagi út terelőútvonalon közlekedik. Az autóbuszok a terelőútvonalon az Egyetem és a Klinikák megállóhelyeken állnak meg.
A Vincellér utcától 21 órakor induló járat esetében a Vincellér utca - eredeti útvonal –  KASSAI ÚT - HADHÁZI ÚT - FÜREDI ÚT - NÁDOR UTCA - THOMAS MANN UTCA - MIKSZÁTH KÁLMÁN UTCA - BÉKESSY BÉLA UTCA - MÓRICZ ZSIGMOND ÚT - PALLAGI ÚT - GYÓGYSZERGYÁR - PALLAGI ÚT - MÓRICZ ZSIGMOND ÚT - tovább az eredeti útvonalon közlekedik. Az autóbuszok a terelőútvonalon található megállóhelyeken nem állnak meg.

25/125-ÖS AUTÓBUSZ:
Délelőtt:
Vincellér utca - eredeti útvonal - Segner tér - Nyugati utca – KÜLSŐVÁSÁR TÉR - ERZSÉBET UTCA - WESSELÉNYI UTCA - HAJNAL UTCA - Faraktár utca - tovább az eredeti útvonalon - Faraktár utca - HAJNAL UTCA - WESSELÉNYI UTCA - ERZSÉBET UTCA – KÜLSŐVÁSÁR TÉR - Nyugati utca - tovább az eredeti útvonalon. A terelőútvonalon a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.
Délelőtt a Veres Péter utca irányába előre láthatólag az 5:07-kor induló 125-ös, a Vincellér utca irányába pedig a 4:35-kor induló 25-ös viszonylatjelzésű járatok közlekednek az eredeti útvonalon. Este az autóbuszok az eredeti útvonalon közlekednek.

25Y/125Y-OS AUTÓBUSZ
Délelőtt:
a Vincellér utca - eredeti útvonal - Segner tér - Nyugati utca – KÜLSŐVÁSÁR TÉR - ERZSÉBET UTCA - WESSELÉNYI UTCA - HAJNAL UTCA - Faraktár utca - tovább az eredeti útvonalon - Faraktár utca - HAJNAL UTCA - WESSELÉNYI UTCA - ERZSÉBET UTCA – KÜLSŐVÁSÁR TÉR - Nyugati utca - tovább az eredeti útvonalon közlekedik. A terelőútvonalon a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.
Délelőtt a Veres Péter utca irányába előre láthatólag a 4:37-kor induló 25Y-os, a Vincellér utca irányába az 5:05-kor induló 125Y-os viszonylatjelzésű járatok közlekednek az eredeti útvonalon. Este az autóbuszok az eredeti útvonalon közlekednek.

33-AS AUTÓBUSZ
Délelőtt:
Segner tér - PESTI UTCA - BÖSZÖRMÉNYI ÚT - Füredi út - tovább az eredeti útvonalon. A terelőútvonalon a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.
Nagymacs irányába előre láthatólag az 5 órakor, a Segner tér irányába pedig az 5:30-kor induló járat közlekedik az eredeti útvonalon. Este az autóbuszok az eredeti útvonalon közlekednek.

34-ES, 35-ÖS, 36-OS AUTÓBUSZOK
Délelőtt:
Segner tér – Pesti utca – tovább az eredeti útvonalon.
A 34-es autóbuszok: Felsőjózsa irányába előre láthatólag a 4:55-kor, a Segner tér irányába a 4:20-kor induló járatok közlekednek utoljára az eredeti útvonalon.
A 35-ös járatok: Felsőjózsa irányába előre láthatólag 5:30-kor, a Segner tér irányába 4:38-kor induló járat az utolsó, ami még az eredeti útvonalon közlekednek.
A 36-os autóbusz: Alsójózsa irányába előre láthatólag 5:15-kor, a Segner tér irányába az 5:03-kor induló járat közlekedik utoljára az eredeti útvonalon. Este az autóbuszok az eredeti útvonalon közlekednek.

41-ES AUTÓBUSZ
Délelőtt:
Vincellér utca - eredeti útvonal – Széchenyi utca - KÜLSŐVÁSÁRTÉR - ERZSÉBET UTCA - WESSELÉNYI UTCA - HAJNAL UTCA - Faraktár utca - tovább az eredeti útvonalon. A terelőútvonalon a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.
A Kinizsi Nyomda irányába előre láthatólag 5:25-kor, a Vincellér utca irányba 4:45-kor induló járatok közlekednek az eredeti útvonalon. Este az autóbuszok az eredeti útvonalon közlekednek.

42-ES AUTÓBUSZ
Délelőtt:
Vadász utca - Nagyállomás között változatlan, majd az ERZSÉBET UTCA – KÜLSŐVÁSÁR TÉR - Nyugati utca – tovább változatlan útvonalon. A terelőútvonalon a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.
Délelőtt a Nyugati Ipari Park irányába előre láthatólag az 5 órakor, a Vadász utca irányába pedig az 5:12-kor induló járatok közlekednek az eredeti útvonalon. Este az autóbuszok az eredeti útvonalon közlekednek.

43-AS AUTÓBUSZ
Délelőtt: a vonal két részre bomlik.
A Nagyállomástól a Dobozi lakótelep felé a Nagyállomás - eredeti útvonal - Csapó utca - BURGUNDIA UTCA - KOSSUTH UTCA - DÓSA NÁDOR TÉR útvonalon közlekedik.
A terelőútvonalon, a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak. Az autóbuszok a Nagyállomástól ebbe az irányba a menetrend szerinti időpontokban indulnak.
A Nagyállomástól a Kishatár utca felé a Nagyállomás - ERZSÉBET UTCA – KÜLSŐVÁSÁR TÉR - NYUGATI UTCA - PESTI UTCA - Bartók Béla út - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.
A terelőútvonalon, a járatok valamennyi megállóhelyen megállnak.
Az autóbuszok a Nagyállomástól ebbe az irányba a menetrend szerinti időponthoz képest 15 perccel később indulnak. A Kishatár utca irányába előre láthatólag a 5:22-kor, a Nagyállomás irányába pedig a 6 órakor induló járat közlekedik az eredeti útvonalon. Este az autóbuszok az eredeti útvonalon közlekednek.

Trolibusz-közlekedés a Karneváli héten

Augusztus 18-án 18 órától 21:30-ig rendezik meg a II. Light Ride kerékpáros felvonulást. Ebben az időszakban torlódásokra kell számítani.
Augusztus 20-án a trolibuszok munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek. Az 5-ös és 5A-s viszonylatokon forgalomkorlátozással nem kell számítaniuk az utasoknak.
A virágkarneváli menet zavartalan lebonyolítása érdekében a 3-as és 3A-s, valamint a 4-es trolibuszok forgalmát korlátozza a DKV Zrt. A 3-as, 3A-as trolibuszok üzemkezdettől várhatóan 5:45-ig, a 4-es trolibuszok üzemkezdettől 5:30-ig a Piac utca - Kossuth utca kereszteződés lezárásáig, menetrend szerint teljes vonalhosszban közlekednek. Ezt követően előreláthatóan 12 óráig, a menet elhaladtáig, mindhárom viszonylat forgalma szünetel. A menet elhaladása után, várhatóan 12 órától egészen üzemzárásig a járatok mindhárom viszonylaton menetrend szerint, teljes vonalhosszban közlekednek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
A debreceni játékvezető is ott lesz a párizsi olimpián
A debreceni játékvezető is ott lesz a párizsi olimpián
Utoljára 24 éve volt magyar bírópáros az ötkarikás játékok kézilabda-tornáján.
Hirdetés
Hirdetés
Esővízgyűjtők: 70,4 milliót költenek ötezer tartályra
Esővízgyűjtők: 70,4 milliót költenek ötezer tartályra
Eredményes volt a debreceni önkormányzat közbeszerzése.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.