Hirdetés

Micsoda show! Jégszobrász Debrecen főterén!

civishir.hu

2019.12.12. 09:17

Micsoda show! Jégszobrász Debrecen főterén!

Gyerekek is kipróbálhatják kézügyességüket.

Hirdetés

Karácsony előtt, december 21-én több száz kilós tömbökből készít életnagyságú jégszobrokat M. Tóth Zsolt jégszobrász egy egésznapos, zenével, pirotechnikai elemekkel és a LED-fal lehetőségeivel is gazdagított látványshow keretében a Kossuth tér színpadán. A különleges eljárással hűtött jégtömbökből készülő figurák lassabban olvadnak el, így – az időjárás függvényében – akár több napon át csodálhatjuk majd a kristálytisztán átlátszó és fehér jégből komponált szobrokat.

December 15-én vasárnap 10 órától városunk diákjai jégszobrászversenyen próbálhatják ki ügyességüket M. Tóth Zsolt irányításával. A szakmai bemutatót követően a két-két fős csapatok kéziszerszámokkal alakítják a jeget, majd a programot a mester ámulatba ejtő látvány-jégszobrász műsora zárja, ami 13 óráig tart.

Facebook-esemény ITT

M. Tóth Zsolt több mint húsz éve készít jégszobrokat, de nagyközönség előtt csak 2002-ben a grazi jégszobrász-világbajnokságon mutatkozott be. Ezt azóta is számos verseny és bemutató követte, így nagy gyakorlattal és széles nemzetközi tapasztalattal rendelkezve gondoskodik a minőségről.
jégszobrászM. Tóth Zsolt

Szóljon hozzá!

Hirdetés