Hirdetés

Hirdetés

Leégett a házuk, de belül ünnepel a fancsikai család

civishir.hu

2019.12.03. 09:03

Leégett a házuk, de belül ünnepel a fancsikai család

Fotózást kaptak ajándékba.

Hirdetés

Hirdetés

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szeptember 13-án hajnalban kigyulladt és teljes terjedelmében lángolt egy Debrecen külterületén lévő családi ház tetőszerkezete. A tűz átterjedt a nappalira, a konyhára és az előszobára is. A lángokat három vízsugárral fékezték meg a tűzoltók. Személyi sérülés nem történt, de a fancsikai családnak mindene odaveszett. 

Az advent a várakozás időszaka, mely a karácsony előtti négy hetet öleli fel. Ez az időszak azonban nemcsak a várakozásról szól, hanem arról is, hogy másoknak adjunk valami jót, valami szépet, valamit a saját erőnkből.

A fenti történet hallatán Majer-Kálmán Bori (Csipetnyi Boldogság) és Kerekes Edina (Kerena Photo Studio) úgy gondolták, hogy ebben az ünnepi időszakban 8 másik kisvállalkozóval karöltve, ennek a 3 gyermekes családnak szeretnének segíteni egy mesés hangulatú karácsonyi fotózással 2019. december 2-án. Külön öröm, hogy a kezdeményezéshez egy nemzetközi piacokon is elismert debreceni cég is csatlakozott. Több hetes egyeztetést követően összeállt a szuper szívek csapata - ahogy ők nevezik - hiszen minden általuk megkeresett szolgáltató azonnal igent mondott és gondolkodás nélkül mellé álltak ennek a nemes kezdeményezésnek.

– Amikor Edinával eszünkbe jutott, mi lenne, ha ennek a családnak tennénk szebbé az ünnepet, nem gondoltuk, hogy ennyi kedves, nyíltszívű szolgáltató fog hozzánk csatlakozni. A család pozitív visszajelzése lendületet adott nekünk, hogy ezt a napot maximális profizmussal és szeretettel tudjuk megszervezni. Értük…, hogy szebb legyen az ünnep ezután a veszteség után – nyilatkozta Majer-Kálmán Bori.

Jótékonysági karácsonyi fotózás partnerei:
Kerena Photo Studio – fotóstúdió vezetője, ötletgazda
Csipetnyi Boldogság – ötletgazda, projekt szervezője és lebonyolítója
Malom Fókusz – fotózás
Plus Film – filmkészítés
Re-Dekor – kézzel készült ajándékok
BabyMandarin – karácsonyi családi pólószett
DHSE-OFS-(Debreceni Honvéd Sport Egyesület-Olasz Focisuli) – család szállítása
Kornya Csaba – önkéntes, sofőr
Demeter Évi, az Eve’s Bouquet tulajdonosa – adventi koszorú
Detári-Rédai Bernadett – fodrász
Kertész Zsófia – alkalmi smink, mini sminktanácsadás
Beregszászi étterem – catering
Felföldi Édességgyártó Kft. – édesség

Fancsika

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.