Hirdetés

Hirdetés

Hajdúböszörmény ajánlatokat kér az új sportcsarnokra

Cívishír

2019.12.03. 10:07

Hajdúböszörmény ajánlatokat kér az új sportcsarnokra
A női futsalosok is használnák az új csarnokot (Fotó: Horváth Tamás, Szabadhajdú)

A tervező-kivitelezőnek 330 napja lesz a megvalósításra.

Hirdetés

Hirdetés

Már megjelent a hajdúböszörményi multifunkcionális kézilabdacsarnok tervezésére-kivitelezésére kiírt ajánlatkérő felhívás a Közbeszerzési Értesítőben.

A Vásár térre tervezett beruházásról a Cívishír is írt már novemberben, amikor az arról szóló előterjesztés a helyi önkormányzat döntéshozói elé került. A Hajdúböszörményi Torna Egylet beruházásában megvalósítandó projekthez tao-támogatást, kormányzati és önkormányzati forrásokat vennének igénybe. A bruttó 1,76 milliárd forintos beruházás során természetesen nem csak a kézilabdázás vagy a futsal kulisszái változnának, hiszen a csarnokban koncerteket, táncos-zenés előadásokat, szalagavatókat és más rendezvényeket is tartanának.

Az épületet a meglévő sportcsarnok mellé építenék fel, így a két csarnok a különféle rendezvények során erősíthetné is egymást, mint Debrecenben a Főnix és a Hódos (egy egyik lehet edző- és próbaterem). Az új csarnokban az elképzelések szerint három irányból biztosítanák a rálátást a küzdőtérre összesen 709 férőhely kialakításával.

A mostani felhívás a kivitelezésre 11 hónapot biztosítana, az ajánlattétel határidejét december 9-el húzták meg.

RaL

kézilabdaHajdúböszörményberuházásfutsalsportcsarnok

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.