Hirdetés

Újra ingyenes a parkolás a hajdúszoboszlói uszodánál

Cívishír

2019.11.13. 11:17

Újra ingyenes a parkolás a hajdúszoboszlói uszodánál
Változik a parkolási rend a hajdúszoboszlói Árpád Uszodánál (Forrás: Google)

Nem váltotta be a reményeket a korábbi szigorítás. A Márton Napi Vigadalom visszakerül a fürdő elé.

Hirdetés

Hirdetés

Kikerülnek az Árpád uszoda előtti a várakozóhelyek a parkolási övezetből – határozott a hajdúszoboszlói képviselő-testület a legutóbbi ülésén. A létesítménynél idén június óta kellett fizetni, amivel rendezettebb parkolást szerettek volna elérni. Azonban az előterjesztés szerint néhány hétvégét leszámítva nem használták a parkolókat, az autósok az út szélén, „gyakran a forgalmat akadályozva várakoztak”.

Döntöttek arról is, hogy 13,5 millió forinttal megemelik a Szováti úti gyalog- és kerékpárút, valamint a csapadékvíz elvezetés megvalósítására szánt 15 milliós keretet. Ez azért volt szükséges, mert a Szováti úti vasúti átjáró Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. általi felújításához kapcsolódóan az önkormányzat vállalta egy szakaszon az említett munkákat, de a költségek nem jönnek ki a tervezett 15 millió forintból.

Egyebek mellett arról is határoztak, hogy a november 15-17. között rendezendő Márton Napi Vigadalom mégse a Damjanich és Gábor Áron utcák közötti rendezvénytéren legyen, hanem kerüljön vissza a gyógyfürdőhöz, a Szent István parkba.

RaL

HajdúszoboszlóönkormányzatKépviselő-testületÁrpád Uszoda

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.