Hirdetés

Legyen a tökéletes esküvői helyszín a második legjobb döntésetek!

civishir.hu

2019.11.20. 15:33

Legyen a tökéletes esküvői helyszín a második legjobb döntésetek!
Fotók: www.hotellycium.hu

Nemcsak a vacsora, a ceremónia is megtartható.

Hirdetés

Hirdetés

Ifjú párok, figyelem! November 23-án a HALL-ban várják az ifjú párokat a II. Esküvők Éjszakája rendhagyó esküvői kiállításra, melyen a Hotel Lycium****-Kölcsey Központ is bemutatkozik sokszínű esküvői kínálatával és nászajándékaival. 

Bármilyen stílusban, bármilyen méretben!

Változatos ceremóniahelyszíneket, ötféle vacsorahelyszínt, hagyományos és trendkövető gasztronómiai kínálatot találunk a város egyik legkülönlegesebb esküvői helyszínén, a Hotel Lycium****- Kölcsey Központban, Debrecen belvárosában.

A komplexum Nagyterme, Bálterme, valamint a Hotel Lycium**** Átrium étterme, az Üvegtermek és a Különterem kitűnő helyszínt biztosítanak mind kisebb létszámú, mind nagyobb méretű esküvők számára.  Az épületegyüttes egyik nagy előnye, hogy a Kölcsey Központ tetőterasza, valamint Bálterme kihelyezett szertartáshelyszín, így nemcsak az esküvői vacsora, hanem a ceremónia is megtartható egy helyszínen belül. Kedvező esküvői menüajánlatok, házias sütemények, vendégfogadás, éjféli menüajánlatok, morzsaparti, leány- és legénybúcsúk, négycsillagos szállodai szolgáltatások teszik teljessé az esküvői kínálatot.

Hangulatos és egészen egyedi ceremóniáról álmodoztok?

A Kölcsey Központ tetőterasza egyedülálló helyszín egy meghitt éjszakai ceremóniához

a naplemente romantikájával, a színes lámpások és fényfüzérek varázsával és a város lélegzetelállító esti fényeivel.

Keressétek a Hotel Lycium****-Kölcsey Központ standját az Esküvők Éjszakáján, november 23-án a HALL-ban, ahol kiállítási kedvezménnyel és exkluzív kóstolóval várják az érdeklődőket!

További információk: www.hotellycium.hu
Hotel Lycium****- Kölcsey Központ Debrecen
4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.
+ 36 52/506 600
PRHotel Lyciumesküvői kiállítás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.