Hirdetés

Egygólos vereséget szenvedett a kis Loki a DEAC-tól

dvsc.hu

2019.11.17. 15:47

Egygólos vereséget szenvedett a kis Loki a DEAC-tól
(Fotók: Ásztai Csaba)

Öt gól született a debreceni mérkőzésen.

Hirdetés

Hirdetés

Városi rangadót rendeztek november 17-én délután a Nagyerdei Stadionban, ahol a DVSC a DEAC-cal mérkőzött meg az NB III Keleti csoport 15. fordulójában. Nagy küzdelem zajlott a pályán a találkozó első perceiben, komolyabb helyzet viszont egyik kapu előtt sem alakult ki. Egészen a 28. percig, amikor egy balról érkező szögletre tökéletesen érkezett Belényesi Csaba, akinek védhetetlen fejesével megszerezte a vezetést a kis Loki. Ezt követően a DEAC is betalálhatott volna, ám az első félidő hosszabbításában mégis a DVSC II. szerezte meg az újabb találatot: szöglet után Kerekes Krisztián nagy erővel bombázott Szabados kapujába.

A 66. percben könnyen megszerezhette volna a harmadik találatát a kis Loki, de Bévárdi beadása után Gyönyörű lövését bravúrral védte a vendégek kapusa. A 70. percben szépített a DEAC, a védők mögül kibújva Bárány Donát talált a kapuba. Mindössze két perc telt el, Bárány Donát újabb gólt szerzett, ezúttal fejjel volt eredményes. A 90. percben a fordítás is összejött ellenfelünknek, Ibrahima Sidibe fejelt gólt. A hátralévő időben már nem változott az eredmény, 3-2-es vereséget szenvedtünk.

Eredmény:
NB III Keleti csoport 15. forduló
DVSC II. – DEAC 2–3 (2-0)

Nagyerdei Stadion. Vezette: Kátai.  
DVSC II: 
Kovács P. - Bene, Ujvárosi (Szabó Á., 79.), Belényesi, Jankelic – Gyönyörű, Sárosi, Kónya, Damásdi (Sármány, 46.) – Bévárdi (Györgyi, 71.), Kerekes
Gól: 1-0 Belényesi (28.), 2-0 Kerekes (45+2.), 2-1 Bárány (70.), 2-2 Bárány (72.), 2-3 Sidibe (90.)

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.