Hirdetés

Pénz, de honnan? Nyíregyházán kiderül

szabolcsihir.hu

2019.10.15. 14:14

Pénz, de honnan? Nyíregyházán kiderül
A kép illusztráció

Piac & Profit konferencia.

Hirdetés

Hirdetés

2019-ben befejeződik az EU-pályázati ciklus. Nagyon erős őszi, év végi hajrá várható. Minden forintot ki kell osztani, mert különben elveszítjük. Van még bőven a vissza nem térítendőkből is. A többséget kitevő uniós hitelprogramoknál leegyszerűsödött az igénylés, akár 100 százalékos előleggel, már katás és kivás vállalkozások is igényelhetik a hiteltermékeket.

Most még nem késő! Sok 50-100 százalékos támogatottságú EU-pályázat is nyitva áll. Számos, foglalkoztatást segítő forrásokat is érdemes igénybe venni.  Töredékpénzek is maradtak jócskán az előző pályázati keretekből. A tőkealapok is most indulnak be. Van mire költeni a pénzt! A digitális transzformáció meglépése mára elkerülhetetlenné vált. A munkaerőhiány is csak súlyosbodik. Minden cég teljes átváltozás előtt áll. Ehhez pénz kell.

A Piac & Profit „Pénz, de honnan?” roadshow-ja 2019 őszén is teljes körű áttekintést nyújt a rendelkezésre álló piaci és támogatott forrásokról és a legcélszerűbb, piaci előnyöket nyújtó fejlesztési irányokról, konkrét, gyakorlati megoldásokról. A konferencián személyesen konzultálhatnak résztvevőink, a kkv-döntéshozók a témákban kompetens szakértőkkel.

A konferencián a részvétel (mint 18 év óta minden évben) ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A források megszerzésének feltételeiről első kézből, személyes konzultációs lehetőséggel informálódhatnak az Észak-Alföld Régió kkv-döntéshozói.

A pályázatok utolsó nagy rohama – 2019
Pénz, de honnan? roadshow
Piac & Profit konferencia Nyíregyházán október 17-én.
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Széchenyi utca 2.

Részletes program és regisztráció ITT

Piac és Profit

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.