Hirdetés

Hirdetés

Még két hétig lehet jelentkezni a Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíjprogramjára

civishir.hu

2019.10.18. 09:56

Még két hétig lehet jelentkezni a Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíjprogramjára

Az intézmény várja a tehetséges gyerekeket.

Hirdetés

Hirdetés

Október 31-ig lehet jelentkezni a Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíjprogramjára. Sikeres pályázat révén azok a tehetséges, legalább 10 éves debreceni diákok is felvételt nyerhetnek, akiknek anyagi helyzete ezt nem tenné lehetővé. Az ösztöndíj-program október elsejétől elérhető a debrecen.hu oldalon.

Az iskola vezetősége várja azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik szeretnének egy nemzetközileg több évtizede elfogadott és elismert oktatási rendszerben tanulni. 

A pályázati adatlapot és annak mellékleteit Debrecen Megyei Jogú Város Jegyzőjének címezve, egy példányban lehet benyújtani, postai úton Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Intézményfelügyeleti Osztálya címére (4026 Debrecen, Kálvin tér 11.), vagy személyesen, zárt borítékban ugyanezen címen, az első emelet 106-os irodájában. A borítékon tüntessék fel a „Debreceni Nemzetközi Iskola ösztöndíj pályázat” megjelölést. A pályázat részletes kiírása és a jelentkezési lap elérhető ITT.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban telefonon információ kérhető: technikai kérdésekben az 52/517-859 telefonszámon, illetve szakmai kérdésekben az osztondij@isd.debrecen.hu vagy +3630/7937586 telefonszámon.
ösztöndíjDebreceni Nemzetközi Iskola

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.