Hirdetés

Hirdetés

Dílerpárt kapcsoltak le Debrecenben

civishir.hu

2019.10.29. 09:39

Dílerpárt kapcsoltak le Debrecenben

Már rács mögött vannak.

Hirdetés

Hirdetés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály, a Cívis Közterületi Támogató Alosztály, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály munkatársai október 25-én és október 28-án Budapesten és Debrecenben közösen fogtak el négy férfit és egy nőt. A rendőröknek olyan információjuk volt, hogy két budapesti férfi kábítószert árul egy debreceni lakosnak, aki pedig a tiltott szereket továbbértékesíti egy ugyancsak debreceni párnak. A budapesti terjesztőknél tartott kutatások során közel 110 tő kannabiszt, valamint a kábítószer termesztéséhez és árusításához szükséges eszközöket, tárgyakat foglaltak le.

A nyomozók bűnügyi őrizetbe vették az öt gyanúsítottat, majd előterjesztést tettek letartóztatásukra, amelyet az egyik budapesti férfi, valamint a debreceni pár esetében elrendelt az illetékes bíróság.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság bűnszövetségben elkövetett kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

díler

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.