Hirdetés

Hirdetés

Debrecenben koncertezik a szegedi metal zenekar

civishir.hu

2019.10.03. 09:54

Debrecenben koncertezik a szegedi metal zenekar
(Fotó: internet)

A The Southern Oracle zenél a Nagyerdei Víztoronyban.

Hirdetés

Hirdetés

A Szegeden alakult, de már Budapesten tevékenykedő The Southern Oracle fennállásának 10. évfordulóját ünnepli idén ősszel. A jubileumi turné (The First Decade of the Oracle) természetesen Debrecent is érinti: a zenekar október 4-én, pénteken lép fel a Nagyerdei Víztoronyban.

A deathcore metal stílusban utazó csapat számos remek lemezzel jelentkezett már, legutóbb tavaly év végén jelent meg Hiraeth című albumuk.

A lemez különlegessége, hogy egy koncepciós album, afféle kelet-európai Pán Péter-történet, ahol a gyerekek nem nőnek fel, mert nincsenek előttük követhető példaképek. A fizikai lemez mellé egy képregény is tartozik, amelyet a banda frontembere, Kókai Barnabás (Barber’s Art) rajzolt. Barnabás tervezte többek között a nemrég Lazarvs névre váltott Apey & the Pea új turnéplakátját és pólóit is. Az előzenekari poszton a szintén fővárosi Wishes játszik majd. A dallamos zenékkel operáló harcore punk csapat debütáló lemeze tavaly év elején jelent meg, azonban az intenzív turnézásnak és minőségi dalaiknak köszönhetően hamar országszerte ismertté váltak a stílus kedvelőinek köreiben. Most ők is visszatérnek Debrecenbe egy zajos estére. 

Online jegyek a Campus jegyrendszerében még kedvezményes, 1 000 forintos áron. Helyszíni jegyár: 1 900 forint. További információ: ITT.
Nagyerdei VíztoronyDebrecenThe Southern Oracle

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.