Hirdetés

Hirdetés

Borzasztó agresszív lett egy féltékeny férj Nádudvaron

civishir.hu

2019.10.09. 08:11

Borzasztó agresszív lett egy féltékeny férj Nádudvaron

Nekiesett felesége új párjának.

Hirdetés

Hirdetés

A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki külön élő házastársa új barátjára támadt és őt ököllel megverte

A vádlott 2018 augusztusától kezdődően külön élt házastársától, aki ezt követően élettársi kapcsolatot létesített a Nádudvaron élő sértettel. A vádlott nem tudta elfogadni külön élő felesége új kapcsolatát.

Idén június 5-én az esti órákban a gyalogló vádlott Nádudvaron az egyik utcán parkoló gépkocsiban felismerte az asszony új barátját, ezért odament az autóhoz, kinyitotta a jobb oldali első ajtót, majd bemászott az utastérbe. A vádlott ezt követően bosszúból a sértett arcát ököllel többször megütötte és a nyakát megszorította.

A sértett a vádlott bántalmazása következtében az arcán, a nyakán 8 napon belül gyógyuló többszörös zúzódásos sérüléseket szenvedett. Tekintettel a sérült testtájékokra és az elkövetés módjára, intenzitására, fennállt a reális lehetősége 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülés bekövetkezésének.

A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség a vádlott ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Hajdúszoboszlói Járásbíróságon. A vádiratban a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.
Nádudvarféltékenység

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.