Hirdetés

Hirdetés

Adj helyet magad mellett Debrecenben!

civishir.hu

2019.10.22. 08:09

Adj helyet magad mellett Debrecenben!

A Bikini az idén 20 éves Lovardába tér vissza hogy megénekeltesse Debrecent.

Hirdetés

Hirdetés

A jubilumnak köszönhetően (több más program mellett) csak októberben olyan zenekarok lépnek még fel a Bikini mellett, mint a Kárpátia, a Lord, az Ossián vagy a Kowalsky meg a Vega.

A Bikini 1982-ben alakult, frontembere a kezdetekkor még Nagy Feró volt. D. Nagy Lajos énekes 1985-ben csatlakozott a zenekarhoz. 1992-ben a sikerszéria ellenére visszavonultak, de 5 év hallgatás után újra megalakult az azóta is töretlenül népszerű formáció.

A zenészek idejük kisebb részét töltötték stúdióban, inkább koncertező bandának tekintik magukat. Az évek alatt így is 25 albummal, 5 kislemezzel örvendeztették meg a közönséget. Nekik köszönhetjük, a „Részegen ki visz majd haza?”, „Adj helyet..”, „Ha volna még időm”, „Közeli helyeken”, „Mielőtt elmegyek”, „Megüssem vagy ne üssem”, „Fagyi” vagy az „Olcsó vígasz” című örökzöldeket is, amik minden házibuliban elhangzanak. Az együttes dalain generációk nőttek fel, melyek közül a legismertebbek is egész biztos felcsendülnek az idén jubiláló rendezvényközpontban, ahol kibővített pultfelülettel és melegedő sátorral várják a koncertezőket. 

Bikini
október 22.
Lovarda
Kapunyitás 18:30-kor
előzenekar: Acoustic Gallery.

Jegyek kaphatók a Lovardában, a Kölcsey Központban, a Líra Könyváruházban, a campus.jegy.hu-n keresztül vagy a helyszínen.
LovardaBikini

Szóljon hozzá!

.