Hirdetés

Hirdetés

Skafunderz a Nagyerdei Víztoronyban

civishir.hu

2019.09.19. 11:31

Skafunderz a Nagyerdei Víztoronyban

Ingyenes koncert Debrecenben.

Hirdetés

Hirdetés

Hagyományos tanévnyitó bulinak is nevezhetnénk, hiszen a debreceni Skafunderz rendszeresen ad koncertet hazai pályán minden szeptemberben. Ez a mostani két dolog miatt is különleges lesz: egyrészt idén vált nagykorúvá a zenekar, másrészt a belépés ingyenes.

A 2001-ben, Debrecenben alakult zenekar előbb helyi, majd komoly országos sikereket ért el. Négy albumuk jelent meg eddig. Kezdetben trióként játszottak, majd folyamatosan bővültek. Egy időben a szintén debreceni Subicz Gábor is a formáció tagja volt. A vidám, ska, punk és reggae zenei stílusok egyedi egyvelegét játszó zenészek ingyenes szabadtéri koncertet adnak szeptember 20-án a Nagyerdei Víztorony kertjében.

Előttük a miskolci Sky Fanatic fog játszani. A nyolctagú zenekar hét éve muzsikál együtt, stílusuk hasonló a Skafunderzéhez: szintén a ska és a reggae alapjain nyugszik, viszont ők inkább a rock és a funky irányzatokkal vegyítik azt. A csapat második, Valóság vagy álom című nagylemeze tavaly jelent meg, valamint szintén 2018-ban kaptak különdíjat a Fülesbagoly Tehetségkutatón.

Program

18:30 kapunyitás
19:00 Sky Fanatic
20:30 Skafunderz

A koncert Facebook-eseménye ITT 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.