Hirdetés

Ott szülinapozik a Tankcsapda, ahonnan a legnagyobbak indultak

2019.09.09. 12:14

Ott szülinapozik a Tankcsapda, ahonnan a legnagyobbak indultak
Lukács László a Sunset Bpoulevardon lévő legendás klubnál (Fotó: Tankcsapda)

A debreceni zenekarnak a Whisky ismerős terep.

Hirdetés

A 30 éves Tankcsapda és a 25 éves Junkies október 4-én San Franciscóban, október 5-én pedig Los Angelesben, a legendás Whisky a Go Go-ban lép fel, ahol a debreceni zenekar a hivatalos születésnapi koncertjét tartja, olvashat a két együttes közös körleményében.

Tavaly ősszel jelentették be a Tankcsapda tagjai, hogy a 2015-ös, hétállomásos USA-Kanada turné, illetve a 2017-es Toronto-New York kanyar után 2019-ben visszatérnek az Egyesült Államokba. Az idén három évtizedes jubileumot ünneplő zenekar október 4-én San Franciscóban, október 5-én pedig Los Angelesben, a Whisky a Go Go-ban lép fel; a hollywoodi klubban tartják a banda hivatalos születésnapi koncertjét. A bulikra a Junkies tagjai is elkísérik a csapatot; a 25 éves rockzenekar mindkét klubban a Tankcsapda előtt mutatkozik be a kinti közönségnek.

A Whisky egy kultikus hely, a rockzene melegágya, azok a zenekarok, amiken felnőttünk – Metallica, Mötley Crüe, Guns N’ Roses – mind onnan indultak. Egy ilyen emblematikus helyen ünnepelni nagyon elegáns és jópofa dolog”

– mondta a zenekarok közös közleménye szerint Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa.

A San Franciscó-i DNA Lounge és a hollywoodi Whisky a Go Go a Tankcsapdának már ismerős terep – a 2015-ös USA-turnéjuk során léptek fel a két klubban először a zenészek. Az akkori bulik olyan jól sikerültek, hogy a mostani koncerteket már viszonylag könnyedén le tudták szervezni, ráadásul a korábbi, vasárnapi időpont helyett ezúttal szombaton, azaz „főnapon” játszanak Los Angelesben.

zenerockTankcsapda

Szóljon hozzá!

Hirdetés