Hirdetés

Hirdetés

Kósa Lajos országjárása újabb állomásán is az ellenzék „háborús modoráról” beszélt

2019.09.10. 13:38

Kósa Lajos országjárása újabb állomásán is az ellenzék „háborús modoráról” beszélt
Kósa Lajos (Fotó: mti)

A debreceni politikus a Fidesz-KDNP a teljesítményre alapozva kéri az emberek bizalmát.

Hirdetés

Hirdetés

A Fidesz-KDNP a teljesítményre alapozva kéri az emberek bizalmát az önkormányzati választáson, mert összefogva, a kormány vezetésével elérték, hogy a gazdaság növekedése és a családtámogatási rendszer a legjobb az Európai Unióban, míg 2010-ben 3,2 millióan dolgoztak, ma már 4,7 millióan - mondta Kósa Lajos csütörtökön Salgótarjánban.

A Fidesz-KDNP önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke hozzátette: ezzel szemben az ellenzék azért kéri a szavazatokat, mert el akarják törölni Orbán Viktor rendszerét. Kósa Lajos szerint az ellenzék nem építeni akar, hanem harcolni.

Aki háborúzni akar a magyar kormánnyal, az csatatérré akarja változtatni a városát

- mondta, hozzátéve, hogy mindenki eldöntheti, melyiket választja. Kósa Lajos a pártszövetség Nógrád megyében induló polgármesterjelöltjeinek tartott fórum előtti sajtótájékoztatón, a jelöltállítás határidejének lezárulta után ismertette: országosan 1200 polgármesterjelöltjük van, ami azt jelenti, hogy az önkormányzatok 37 százalékában indítanak jelöltet, de ezeken a településeken összesen 7,8 millióan élnek. A Fidesz-KDNP 6500 önkormányzati képviselőjelöltet is indít.

választáskampány

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.