Hirdetés

Hotel Lycium****-Kölcsey Központ Debrecen: a falakon túl

civishir.hu

2019.09.12. 17:06

Hotel Lycium****-Kölcsey Központ Debrecen: a falakon túl

Izgalmas rendezvényhelyszíneket mutatunk.

Hirdetés

Az ország legnagyobb vidéki konferenciaközpontja már nemcsak a 13 000 négyzetméternyi rendezvényterületén található 17 teremben és hatalmas kiállítóterületén kínál rendezvény-lehetőségeket, hanem egyedi külső helyszíneket és sokféle különleges tematikát ajánl a vendégeknek és a szervezőknek. 

Újdonságok a kínálatban

Az épületkomplexum által körülölelt Baltazár Dezső tér egy egészen egyedi külső helyszín, ahol augusztusban egy kubai estet vittek színre a szervezők. Különleges látvány- és fénytechnikával, koncertekkel, táncbemutatókkal, animációval, kubai étel- és italkülönlegességekkel, szivarsarokkal, salsa partyval valóban Kubában érezhették magukat a vendégek. A kitűnő hangulat és a siker garantált! A korábbi nagy sikerű tematikus estek után egy lokálpatrióta ajánlattal is megjelent a piacon a Hotel Lycium**** rendezvénycsapata: a régi debreceni vásári hangulatot idézve gólyalábasok, óriásbábok, néptáncosok és vásári komédiások szórakoztatják a közönséget természetesen a vásár és a város ízeit megidéző gasztronómiai kínálattal.

A Kölcsey Központtal közvetlen összeköttetésben álló MODEM (Modern és Kortárs Művészeti Központ) exkluzív terei és belső kertje kiváló lehetőségeket tartogatnak business étkezések, bankettek és a MODEM kiállításaihoz kapcsolódó különleges  tematikus étkezések megrendezésére. A legsikeresebb rendezvény a tavalyi évben  több alkalommal megrendezett  ” Monet receptek nyomában” volt .

Az épületegyüttes szomszédságában található Déri Múzeum impozáns Nagyterme állófogadások lebonyolításra biztosít különleges helyet autentikus környezetben. A Nagyerdei Stadion VIP rendezvényterme vidám hangulatú, futball tematikájú bankettek lebonyolítására nyújt helyszínt stadionbejárási lehetőséggel, akár 500 főig.

SZÁRNYALJON VELÜNK AZ ÖN FANTÁZIÁJA IS!

rendezveny@hotellycium.hu
www.hotellycium.hu

Szóljon hozzá!

Hirdetés