Hirdetés

Hirdetés

HAJDU: a család volt az első Tégláson

civishir.hu

2019.09.16. 19:15

HAJDU: a család volt az első Tégláson

Még a virtuális valóság is helybe jött.

Hirdetés

Hirdetés

Szeptember 14-én ismét a családoké volt a főszerep a Hajdu Ipari Parkban. A HAJDU Cégcsoport minden évben vendégül látja munkatársait és azok családtagjait; a vállalat idén 14. alkalommal szervezte meg hagyományos Családi Napját.

Programokból nem volt hiány, a gyermekek egésznapos szórakozásáról bohóc, különleges ugrálóvárak, trambulin, arcfestés, csillámtetoválás, sportolási lehetőségek, játszótér és kézműves foglalkozások sora gondoskodott. A nagyobbak és a felnőttek kipróbálhatták a paintballt, a virtuális valóság játékokat, az élőcsocsót, de izgalmas sorversenyre is nevezhettek. A színpadon táncbemutatók, zenés programok és interaktív mese szórakoztatta a közönséget. Az egyik legnépszerűbb program a főzőverseny volt.

– Vállalati kultúránknak alapvető részét képezi a pozitív és fejlődő munkahelyi légkör kialakítása, a közösségépítés és a munka-magánélet egyensúly megtartása. Igyekszünk munkaidőn kívül is gondoskodni kollégáinkról és családjaikról, többek között ezért is fontos számunkra ez a nap. Ebben az évben a rendezvény alkalmával szerettük volna felhívni a figyelmet az egészségmegőrzésre és az egészséges életmód fontosságára, így a vendégek számára átfogó egészségügyi szűrővizsgálatokat is szerveztünk – emelte ki Dedéné Novotni Anna, a HAJDU Cégcsoport igazgatóságának alelnöke.

A Családi Nap programját úgy alakították ki, hogy minden korosztály számára megfelelő legyen, és kellemes kikapcsolódást biztosítson a családoknak. A tartalmas rendezvény évről évre egyre népszerűbb a munkavállalók körében.

Galéria

Téglás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.