Hirdetés

Hirdetés

Állatkerti anekdoták Debrecenből

Cívishír

2019.09.17. 15:23

Állatkerti anekdoták Debrecenből
Lám, anekdotákon keresztül elevenedik meg a múlt (Fotó: Nagyerdei Kultúrpark, Facebook)

Történeti séták a Nagyerdei Kultúrparkban a Kulturális Örökség Napjai alkalmából.

Hirdetés

Hirdetés

Idén az ország első vidéki állatkertje és egyetlen vidámparkja is csatlakozik az épített, régészeti és természeti örökségünk bemutatását elősegítő kezdeményezéshez.

A Nagyerdei Kultúrparknál – a szeptember 17-i közlés szerint – két történetiség-központú, ingyenes szakvezetéssel is készülnek a szeptember 21-22-i hétvégére. Szombaton az állatkert történetével és építészeti érdekességeivel, vasárnap a jövőre 60 éves vidámpark ipartörténeti remekműveivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A körülbelül egyórás sétán hiteles, szakértői forrás által, valamint izgalmas anekdotákon keresztül bontakozik majd ki Debrecen egyik meghatározó kulturális- és szórakoztatóintézményének velünk élő múltja.

A kezdeményezés értelmében mindkét szakvezetés ingyenesen vehető igénybe, azonban 30 fős maximális létszámhoz, valamint előzetes, online jelentkezéshez kötött, amely az alább linkelt űrlap kitöltésével lehetséges.  A regisztráció határideje szeptember 20. (péntek) 12 óra. Az intézmény a tapasztalatok és visszajelzések függvényében a szakvezetések rendszeresítését tervezi.

Jelentkezés a szeptemberi 21-i állatkerti sétára itt.
Jelentkezés a szeptember 22-i vidámparki sétára itt.

Debrecenállatkertvidámpark

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.