Hirdetés

Újabb két baleset az M3-ason, egyik Polgárnál + FRISSÍTVE

Cívishír

2019.08.17. 10:41

Újabb két baleset az M3-ason, egyik Polgárnál + FRISSÍTVE
Illusztráció: pixabay.com

Rosszul kezdődik a négynapos, hosszú hétvége.

Hirdetés

Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi az M3-as autópálya budapesti szakaszán, a városból kivezető oldalon, a Fűrész utca közelében augusztus 17-én, szombaton délelőtt. A műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszínre érkeztek a mentők is. Az érintett sztrádaszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták.

Polgár közelében

Nem sokkal később Polgár közelében történt baleset. Megpördült az úton, és a szalagkorlátnak csapódott egy személyautó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán. A műszaki mentéshez a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A járművet az egység kiérkezése előtt áramtalanították az ott tartózkodók.

A balesethez mentőt is kellett hívni, sérültekről, illetve állapotukról nincs információnk.

Frissítve!

A korábbi balesetek helyszínelése még be sem fejeződött szombaton, amikor újabb hír érkezett az M3-asról: az oldalára borult egy kisbusz által vontatott, raklapokat szállító utánfutó az autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Atkár közelében. A balesethez a gyöngyösi hivatásos tűzoltókat riasztották, hogy rögzítse és a leállósávba tolja a járművet.

Így eddig négy...

 

baleset, karambolPolgárM3

Szóljon hozzá!

Hirdetés