Hirdetés

Hirdetés

Újabb „bérlője” van a Nagyerdei Stadionnak, és nem kér pénzt a nézőktől!

2019.08.25. 08:20

Újabb „bérlője” van a Nagyerdei Stadionnak, és nem kér pénzt a nézőktől!
(Fotó: illusztráció, nagyerdeistadion.hu)

A kis Loki vasárnap már rangadót vív.

Hirdetés

Hirdetés

A labdarúgó NB III-ban szereplő DVSC II a továbbkiakban minden alkalommal a Nagyerdei Stadionban játssza a bajnoki meccseit, amelyekre a belépés minden esetben ingyenes. Az A3-szektor és a vendégszektor lesz nyitva, illetve büfé áll majd a szurkolók rendelkezésére - közölte a DVSC a honlapján.

Vasárnap máris várják a híveket a Nagyerdei Stadionba, amikor mehéz mérkőzés vár a kis Lokira, amely 17 órától a listavezető Jászberényt fogadja az NB III Keleti csoport 4. fordulójában.

A berényiek kiválóan rajtoltak a bajnokságban, ugyanis három forduló elteltével 9 ponttal a tabella élén állnak. Az elmúlt hétvégén a Diósgyőr II. ellen lépett pályára hazai környezetben, ahol 2-1-es sikert aratott úgy, hogy a meccs hajrájában három perc leforgása alatt fordított.

Ami a kis Lokit illeti, nem indult jól a rajt, Szatmári Csaba csapata a Sényő elleni döntetlen után a BSE ellen 1-0-ra, míg legutóbb Tiszaújvárosban 4-1-re kapott ki.

A másik NB III-as csapatunk, a tabellán előkelő helyen álló DEAC az egyetemi sporttelepen fogadja a Hatvan együttesét, ugyancsak 17 órától.

DVSClabdarúgásNagyerdei Stadion

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.