Hirdetés

Sushi Place már Debrecenben is!

civishir.hu

2019.08.13. 08:00

Sushi Place már Debrecenben is!

Főétkezésként is tökéletesen megállja a helyét.

Hirdetés

Hirdetés

Rendelj délig, és élvezd az ízeket! mottóval nyitotta meg Nyíregyháza után Debrecenben is kapuit a Sushi Place, mely elvitelre készít sushit.

Friss, minőségi alapanyagokból és változatos összetevőkkel – többek között lazac, avokádó, polip, tonhal, angolna – készítik ezt a különleges ételt, amit az egyedi receptúra tesz felejthetetlenné. Specialitásuk a futomaki (a nagyobb, több összetevős tekercsek). A teljes étlapot úgy alkották meg, hogy minden étel teljesen más ízhatást érjen el – hisznek abban, hogy valóban mindenki megtalálja a maga kedvencét. A tulajdonos hozzátette: az egyedi receptek egy része titkos összetevő alapján, a tengerentúlról származik.

Miért délig kell megrendelni?

A sushi minél frissebb, annál igazibb. Az adott napon 12 óráig fogadják a rendeléseket keddtől szombatig, ezzel garantálják azt a minőséget, ami egyedülálló lehet a sushibárok között. Már több nappal előre is le lehet adni a rendeléseket, hiszen egy mindenki számára könnyen kezelhető weboldal áll rendelkezésre, ami angol nyelven is elérhető. 

Az átvételre két lehetőség is van:

  • személyesen 16 és 18 óra között az üzletben (Debrecen, Nyugati u. 30.)
  • házhoz szállítással 18 óra után Debrecen területén

Füstölt vagy nyers hal? Esetleg vegetáriánus?

A Sushi Place kínálatának sajátossága, hogy minden termék kérhető füstölt vagy nyers halból, valamint rendelkeznek vegetáriánus kínálattal és kifejezzeten gyermekek számára készített sushival is. Minden doboz ételhez jár szójaszósz, wasabi és sushigyömbér. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a sushi nemcsak különleges és finom, de egészséges és tápláló is, így főétkezésként is tökéletesen megállja a helyét.

Arra törekednek, hogy hamarosan Debrecenben is a helyiek kedvencévé váljon!

www.sushiplace.hu
+36702452085
Debrecen, Nyugati u. 30.
Nyitva tartás: Kedd-szombat: 16:00-18:00
Facebook-oldal ITT
Email: rendeles@sushiplace.hu

(X)

PRsushi

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.