Hirdetés

Hirdetés

Őrült futásra csábítanak Debrecenben

civishir.hu

2019.08.13. 14:39

Őrült futásra csábítanak Debrecenben
(Fotók: Debreceni Kilométerek Sportegyesület)

Nem csak őrülteknek!

Hirdetés

Hirdetés

Nyolcadik alkalommal szervezi meg a Debreceni Kilométerek Sportegyesület és a Hajdú Rendészeti Sportegyesület a VIII. Őrült Futást augusztus 17-én.

A táv 8,5 km, és futás közben 30 akadállyal kell megküzdeniük a futóknak.

Néhány érdekes akadály: futás gumikerékkel, hármasugrás, lajhármászás, gumigalopp, függeszkedés, bálamászás, medervágta, őrült dagonya, kígyóvágta, átkelés a tavon és még sok izgalmas akadály vár az indulókra, melyek kemény kihívást jelentenek mindenki számára. Aki elég elszánt, kitartó és bátor, az gond nélkül teljesíti majd a távot. A versenyzőknek lehetőségük van egyéni és 4 fős csapatban való részvételre. Rendészeti kategóriában külön díjazzák az indulókat.
A csapatban való indulás célja, hogy a versenyzők segítsék és biztassák egymást, mivel az utolsónak beért csapattag ideje számít. Mindenki, aki teljesíti ezt az akadálypályát, egy különleges, egyedi érmet vehet át a célban. Minden induló rajtcsomagot, fejpántot, egyedi emblémázott technikai pólót, fagyit és frissítést kap. Különböző futamidőkben indulhatnak a versenyzők: 10:00, 10:30, 11:00 és 11:40.

További információ ITT.

Galéria

Debrecenfutóverseny

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.